Τοπικά

Λ. Αναστασίου: «Θα μας ζητήσουν συγνώμη από τον Δήμο Βόλου για τη λάσπη που μας έριξαν;»

Με αφορμή την πρόσφατη απόφαση του ΣΥΔΙΣΑ Μαγνησίας, περί συνέχισης της αποδοχής αποβλήτων των εταιρειών ΑΝΣΥ και ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗ Α.Ε. από τον ΧΥΤΑ, ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΔΙΣΑ, Λεωνίδας Αναστασίου, δήλωσε:

«Στις 4 Αυγούστου, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου, ο κ. Θεοδώρου, για να καλύψει την ανεύθυνη στάση και την κωλοτούμπα της δημοτικής αρχής στο θέμα των αποβλήτων από την Τρίπολη και την αδιαφορία της για την πόλη, κατέφυγε στην πολιτική της λάσπης, σε χυδαίες συκοφαντίες και μια χοντροκομμένη προσπάθεια συμψηφισμού, κατηγορώντας για την αποδοχή, επί προεδρίας μας στον ΣΥΔΙΣΑ, αποβλήτων της εγκατεστημένης στην περιοχή μας εταιρείας ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗ Α.Ε., επειδή της είχε επιβληθεί πρόστιμο για έλεγχο του 2010 (!), δηλαδή πολύ πριν αναλάβουμε, το οποίο αφορούσε στη λειτουργία των εγκαταστάσεών της…
Μετά τα συντριπτικά στοιχεία που δημοσιεύσαμε, στις 5 Αυγούστου, τα οποία ανέτρεψαν πλήρως τις αθλιότητές τους, δεν είχαν το θάρρος να βγουν και να ζητήσουν μια συγνώμη για τη λάσπη που μας έριξαν.
Και έρχονται οι ίδιοι άνθρωποι, δηλαδή οι κ. Γ. Πράττος, Κ. Γανωτής και Στ. Κάλλης, που στο Δημοτικό Συμβούλιο ψήφισαν την άρνηση αποδοχής αποβλήτων και από την ΑΝΣΥ και από την ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗ, με νέα απόφασή τους στον ΣΥΔΙΣΑ (15η συνεδρίαση, η αριθ. 44/28-09-2016 απόφαση), και ψηφίζουν τη συνέχιση της μεταφοράς και της διάθεσης στον ΧΥΤΑ των αποβλήτων και της εταιρείας από την Τρίπολη και της ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗ Α.Ε., για την οποία, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην απόφαση: «….και για την εταιρεία ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗ ΑΕ, η αποδοχή των αποβλήτων της οποίας με την υπ΄ αριθμό 99/2008 Απόφαση του ΔΣ του Συνδέσμου και έκτοτε συνεχίζεται, χωρίς προβλήματα»…
Τώρα, μετά από αυτή την ομολογία τους, οι κύριοι της δημοτικής αρχής θα μας ζητήσουν συγνώμη για τη λάσπη που μας έριξαν ή θα μείνουν με το στίγμα του ψεύτη και του συκοφάντη;»

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το