Αθλητισμός

Κυρίαρχος ο Λιβογιάννης στους Χειμερινούς αγώνες τεχνικής κολύμβησης

Στο ανανεωμένο κολυμβητήριο της Λιμνοπούλας στα Γιάννενα πραγματοποιήθηκαν οι Χειμερινοί αγώνες τεχνικής κολύμβησης Βορείου Ελλάδος. Στους αγώνες πήραν μέρος 25 σωματεία από τη Βόρεια Ελλάδα και συγκεκριμένα από Θεσσαλονίκη, Βόλο, Πτολεμαΐδα, Λάρισα, Σέρρες, Αλεξανδρούπολη, Καρδίτσα, Τρίκαλα και Γιάννενα με 280 αθλητές (154 αγόρια-126 κορίτσια).
Επτά αθλητές-αθλήτριες έπιασαν τα όρια για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης νέων-νεανίδων που θα γίνει στην Κωνσταντινούπολη.
Ανάμεσά τους ο πρωταθλητής του ΝΟΒΑ Κωνσταντίνος Λιβογιάννης ο οποίος κατέκτησε τρεις πρώτες θέσεις. Συγκεκριμένα, πήρε το χρυσό στα 100 μέτρα με διπλά πέδιλα (έπιασε το όριο για το Ευρωπαϊκό Νέων), στα 200 μέτρα με διπλά πέδιλα και στα 400 μέτρα με διπλά πέδιλα (έπιασε το όριο για το Ευρωπαϊκό Νέων)
Θερμά συγχαρητήρια για τις επιτυχίες αυτές απευθύνουν στον αθλητή, ο πρόεδρος του ΝΟΒΑ Χαράλαμπος Τσουκαλάς και τα μέλη του Δ.Σ., στην εφορία και τον προπονητή του και του εύχονται μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το