Ελλάδα

Κύκλωμα εκβιαστών: Φωτογραφίες – ντοκουμέντο με χρυσά όπλα και αλεξίσφαιρα

Στη φυλακή οδηγήθηκε ο φερόμενος ως αρχηγός της σπείρας εκβιαστών, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μίνας Καραμήτρου για το Οpen. Σε φωτογραφίες ντοκουμέντα που παρουσίασε το Open φαίνονται μέλη του κυκλώματος να φωτογραφίζονται με χρυσά πιστόλια, αλεξίσφαιρα γιλέκα και μπλούζες που έγραφαν MAFIA.

Οι προσωπικές σελίδες των εκβιαστών μετά από έρευνα που έκαναν οι Αρχές ήταν γεμάτες από τέτοιες φωτογραφίες και αυτό γιατί την περίοδο εκείνη υπήρχε αντιπαλότητα ανάμεσα στα μέλη του κυκλώματος που εξάρθρωσε η αστυνομία. Η αντιπαλότητα αυτή μεταφράστηκε λίογο αργότερα με την αποχώρηση ενός μέλους, το οποίο βρήκε το θάρρος και περιέγραψε στη Δίωξη Εκβιαστών τη δράση του κυκλώματος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τα στόματα για αυτή την υπόθεση έχουν αρχίσει και ανοίγουν και υπάρχουν καταστηματάρχες οι οποίοι έχουν παραγκωνίσει τον φόβο και δεν διστάζουν να περιγράψουν τη δική τους περιπέτεια. Κάποιοι μάλιστα περιγράφουν ακριβώς τον τρόπο με τον οποίο τους είχαν ζητήσει χρήματα, το βασίκο όμως είναι ότι υπάρχει μέλος της σπείρας το οποίο περιγράφει ακριβώς τι γινόταν και πώς μέσα στο συγκεκριμένο κύκλωμα.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το