Ελλάδα

Κρήτη: Συνελήφθη η ανεμβολίαστη δημοτική υπάλληλος -Είχε κλειδωθεί με τον σύζυγό της στο ΚΑΠΗ

Συνελήφθη η ανεμβολίαστη φυσικοθεραπεύτρια του Δήμου Μινώα Πεδιάδος στην Κρήτη, η οποία συνέχιζε να πηγαίνει στην εργασία της παρά την αναστολή εργασίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το cretalive, μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε στο Αρκαλοχώρι, με την ανεμβολίαστη φυσικοθεραπεύτρια να είχε κλειδωθεί μαζί με τον σύζυγό της στο ΚΑΠΗ της περιοχής αρνούμενη να αποχωρήσει. Υποστηρίζει, επίσης ότι ενεργεί με βάση τη Διακήρυξη των «Ελλήνων Αυτόχθονων Ιθαγενών». Μάλιστα, άλλαξε τις κλειδαριές της δομής και παρά τις εκκλήσεις του αρμόδιου αντιδημάρχου να απομακρυνθεί από το κτίριο άρχισε να μετακινεί έπιπλα και ό,τι έβρισκε, φωνάζοντας παράλληλα ότι είναι… «αυτόχθων ιθαγενής και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να τη βγάλει από το κτίριο που ανήκει στο διεθνές δίκαιο»…

Όπως αναφέρει το τοπικό μέσο αργά το πρωί σήμερα, οι αστυνομικοί κατάφεραν να μπουν στον χώρο της δομής και να συλλάβουν την εν λόγω υπάλληλο, μεταφέροντας τη στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, ενώ σημειώνεται πως η αστυνομική επιχείρηση ολοκληρώθηκε παρουσία εισαγγελέα.

Αστυνομικοί παραβίασαν την πόρτα, παρουσία εισαγγελέα
Οπως αναφέρει το cretalive, η δημοτική υπάλληλος είχε αλλάξει τις κλειδαριές της δομής και παρέμενε στο εσωτερικό της. Στο ΚΑΠΗ είχαν σπεύσει από την πρώτη στιγμή άνδρες της ΕΛΑΣ αλλά και ο εισαγγελέας. Η φυσικοθεραπεύτρια ισχυρίζεται ότι ενεργεί με βάση τη Διακήρυξη των «Ελλήνων Αυτόχθονων Ιθαγενών», οι οποίοι επικαλούμενοι απόφαση του Δικαστηρίου της Χάγης δρουν σε διάφορες περιοχές της χώρας προσπαθώντας να ανακαλέσουν αποφάσεις θεσμικών φορέων.

Επίσης, όπως είπε στην ΕΡΤ Ηρακλείου ο αντιδήμαρχος Γιάννης Δρακάκης, χρειάστηκε, παρουσία εισαγγελέα και αστυνομικών, να παραβιάσουν την πόρτα και να βγάλουν το ζευγάρι.

Να αναφερθεί πως παρά τη μήνυση σε βάρος της από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, η ίδια συνέχιζε να πηγαίνει στο Φυσικοθεραπευτήριο, καθώς είχε κρατήσει τα κλειδιά.

Πηγή: iefimerida

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το