Αθλητισμός

Κρίμα κι άδικο για τον Θησέα, αποκλείστηκε στα πέναλτι από τον Πανσερραϊκό

Κρίμα και άδικο για τον Θησέα. Η ομάδα της Αγριάς «άγγιξε» την έκπληξη στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό στο στάδιο τις Νεάπολης. Όμως ισοφαρίστηκε 2-2 στις καθυστερήσεις από τον Βολιώτη Αλέξανδρο Ζέρη και «λύγισε» στα πέναλτι με 2-4. Μάλιστα, έχει και πολλά παράπονα από τη διαιτησία.
Ο Κανίς είχε δοκάρι στο 10’, με τον Θησέα να καταφέρνει στο υπόλοιπο του πρώτου ημιχρόνου να έχει τον έλεγχο και δίκαια να παίρνει το προβάδισμα. Ήταν στο 43ο λεπτό όταν ο Φουρκιώτης με προβολή έγραψε το 1-0 μέσα σε πανηγυρισμούς.
Στην επανάληψη ο Πανσερραϊκός προσπάθησε να πάρει μέτρα και έψαξε το γκολ της ισοφάρισης, το οποίο βρήκε στο 68ο λεπτό με κοντινό γυριστό σουτ του Ριβάλντο. Όμως ο σκόρερ ήταν πιθανότατα σε αντικανονική θέση, κάτι που δεν αντελήφθη ο βοηθός Μάνος που κατευθύνθηκε προς τη σέντρα, με την διαιτητή Τσιοφλίκη να κατακυρώνει το γκολ (1-1).
Οι παίκτες του Θησέα δεν το έβαλαν κάτω και ανέκτησαν την πρωτοπορία με ένα υπέροχο γκολ. Στο 78ο λεπτό ο Καρατσόλης έγινε κάτοχος της μπάλας έξω από την περιοχή και με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Το 2-1 ήταν γεγονός…

Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Βολιώτης Αλέξανδρος Ζέρης που ισοφάρισε σε 2-2 με απευθείας φάουλ. Ένα φάουλ για το οποίο οι άνθρωποι του Θησέα διαμαρτυρήθηκαν ότι δεν έγινε ποτέ.

Το ματς πήγε στην παράταση με το 2-2 να παραμένει και έτσι όλα κρίθηκαν στα πέναλτι. Εκεί ήταν πρωταγωνιστής ο γκολκίπερ του Πανσερραϊκού Καβουσάκης, αφού απέκρουσε τις εκτελέσεις των Αλεξίου και Ιακωβίδη.

Η σειρά των πέναλτι: Τσιμίκας 0-1, Σπαθής 1-1, Κανίς 1-2, Αλεξίου απέκρουσε ο Καβουσάκης, Ριβάλντο 1-3, Φουρκιώτης 2-3, Μαρκιόνι 2-4, Ιακωβίδης απέκρουσε ο Καβουσάκης.
Διαιτητής: Τσιοφλίκη (Λάρισας)
Βοηθοί: Μάνος, Νίκζας (Λάρισας)
4ος διαιτητής: Αντωνίου (Λάρισας)
ΘΗΣΕΑΣ: Κουτσιρίμπας, Δημουλάς (73’ Ιακωβίδης), Κουκουτής, Σπαθής, Γκάγκας, Αλεξίου, Χατζησταμάτης (84’ λ.τρ. Παπαδήμος), Κοτζαθανάσης (73’ λ.τρ. Κουτσούκης), Τσιανάκας (46’ Κατσιγιάννης, 110’ λ.τρ. Μασούρας), Φουρκιώτης (73’ Λίτσος), Καρατσόλης.
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Καβουσάκης, Ζέρης, Πίντο (46’ Φουάσης), Γιανναράκης (46’ Μαρκιόνι), Κουκόλης (81’ Θεοδωρίδης), Έππας (66’ Ριβάλντο), Ανάκογλου, Κρητικός, Κόντσι (46’ Μέσι), Κανίς, Τσιμίκας.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Ποιοι είναι οι πιο πλούσιοι άνθρωποι του κόσμου για το 2023; Ζαλίζουν οι περιουσίες τους

Το 2023 σημοτοδοτήθηκε και από την παγκόσμια οικονομική κρίση, από την οποία επλήγησαν εκατομμύρια πολίτες…

23 Δεκεμβρίου 2023

Συναγερμός για την εξαφάνιση 52χρονης

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για την εξαφάνιση Σταυρούλας Γκουγκουλιά από την περιοχή της Κυψέλης,…

23 Δεκεμβρίου 2023

Έγκλημα στα Καλύβια: Δεν μπορώ να διαχειριστώ αυτό που συνέβη, λέει η μητέρα του 16χρονου

Προθεσμία για το πρωί της Τετάρτης προκειμένου να απολογηθεί ζήτησε και έλαβε από τον Ανακριτή…

23 Δεκεμβρίου 2023

32χρονη γέννησε δύο μωρά, από δύο μήτρες, σε δύο ημέρες

Μια γυναίκα στις ΗΠΑ με δύο μήτρες γέννησε δύο φορές σε δύο ημέρες, μετά από…

23 Δεκεμβρίου 2023

Το φετινό Ημερολόγιο του Λυκείου των Ελληνίδων Βόλου

Στη διάθεση των φίλων του Λυκείου των Ελληνίδων Βόλου βρίσκεται ένα καλαίσθητο ημερολόγιο για το…

23 Δεκεμβρίου 2023

Ο Γιώργος Παπαδάμ μετά την ορκωμοσία του νέου δημοτικού συμβουλίου

Ο επικεφαλής της μειοψηφίας του δήμου Ρ. Φεραίου Γιώργος Παπαδάμ μετά την ορκωμοσία του νέου…

23 Δεκεμβρίου 2023