Τοπικά

Κραυγή για τη σωτηρία μιας 40χρονης στη Νέα Ιωνία – Η γειτόνισσά της καταγγέλλει κακοποίηση από τον πατέρα της

Κραυγή σωτηρίας για μια 40χρονη γυναίκα, που φέρεται να αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και να υφίσταται ενδοοικογενειακή βία, χθες στη διάρκεια της συνεδρίασης του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου.
Μια 58χρονη ελεύθερη επαγγελματίας από τη Ν. Ιωνία Βόλου φέρεται να έχει μηνύσει τον 65χρονο πατέρα της 40χρονης, για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη κατ’ εξακολούθηση, ωστόσο ο τελευταίος δεν εμφανίστηκε χθες στο δικαστήριο, όπου ήταν κατηγορούμενος, με αποτέλεσμα η συζήτηση της υπόθεσης, που χρονολογείται από την 1η Μαΐου 2016, να αναβληθεί. Η αναβολή προκάλεσε την αντίδραση της μηνύτριας, που απευθύνθηκε στην πρόεδρο του δικαστηρίου, καταγγέλλοντας τη συμπεριφορά του 65χρονου προς την 40χρονη κόρη του. «Συνεχίζει να τη χτυπάει. Τα περιστατικά βίας είναι επαναλαμβανόμενα στην οικογένεια, ωστόσο όλοι φοβούνται να ασχοληθούν μαζί του και δεν μιλάνε», ανέφερε η 58χρονη στους εκπροσώπους των ΜΜΕ και πρόσθεσε πως η οικογένεια έχει ένα ακόμη παιδί και ένα εγγόνι και λαμβάνουν προνοιακά επιδόματα, λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζουν.
Ο εισαγγελέας έδρας παρότρυνε την 58χρονη να καταφύγει εκ νέου στην Αστυνομία ή στον εισαγγελέα υπηρεσίας και να μηνύσει τον 65χρονο.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το