Ελλάδα

Κουντουρά: Απειλούν εμένα και την οικογένειά μου

Πατριωτικά ορθή και εθνικά ωφέλιμη χαρακτήρισε τη Συμφωνία των Πρεσπών η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά λέγοντας ότι ισχυροποιεί τη θέση μας στα Βαλκάνια και συμβάλλει στην ειρήνη και την ασφάλεια στην περιοχή. Τόνισε μάλιστα ότι «η θετική ψήφος είναι η πραγματικά πατριωτική στάση και τη χρωστάμε στην πατρίδα μας και τις επόμενες γενιές».

Η κυρία Κουντουρά ξεκίνησε την τοποθέτησή της τονίζοντας ότι δεν θα μπορούσε να επιτρέψει «να ανακοπεί βίαια η πορεία αυτής της κυβέρνησης» και να μην ολοκληρωθούν μια σειρά από σημαντικές μεταρρυθμίσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη προς όφελος της ελληνικής κοινωνίας.

Ανέλυσε τα καλύτερα αποτελέσματα στον Τουρισμό και τα ρεκόρ σε κάθε επίπεδο στο διάστημα της τετραετίας και ειδικά τα δύο τελευταία χρόνια, που συμπαρέσυραν στην ανάπτυξη το σύνολο σχεδόν των επενδύσεων στη χώρα. Επισημαίνοντας μάλιστα πως ο Τουρισμός είναι εθνική υπόθεση, η ίδια τόνισε ότι «έπειτα από τέσσερα χρόνια συνεχούς επιτυχίας και ανόδου, το 2019 είναι δύσκολη και ταυτόχρονα κρίσιμη χρονιά».

Εξήγησε ότι οι όποιες επιφυλάξεις της σχετικά με τη Συμφωνία πριν από έναν χρόνο, παρεκάμφθησαν όταν υπήρξαν διασαφηνίσεις για κρίσιμα ζητήματα.

Ωστόσο, με ειδική αναφορά καταφέρθηκε εναντίον του αντιπροέδρου της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη τονίζοντας ότι έχει «υποστεί άθλιες επιθέσεις για την οικογένειά της και ανήθικες επιθέσεις για τον πατέρα της». Είπε ευθέως ότι ο κ. Γεωργιάδης στοχοποιεί την οικογένειά της, κατέθεσε στα Πρακτικά φωτογραφίες και μηνύματα που λαμβάνει στο κινητό και στους λογαριασμούς της στο Διαδίκτυο και είπε πως σε περίπτωση που συμβεί οτιδήποτε στην ίδια ή την οικογένειά της «ευθύνες δεν θα βαρύνουν μόνο τους δράστες αλλά και τους ηθικούς αυτουργούς».Λέγοντας ουσιαστικά ένα ηχηρό ναι, τόνισε ότι «δεν διαπραγματεύεται το συνταγματικό της δικαίωμα να ψηφίζει κατά συνείδηση».

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το