Ελλάδα

Κουβέλης: Υπό προϋποθέσεις θα γύριζα στον αλλαγμένο ΣΥΡΙΖΑ

KOUVELIS

Σενάριο επιστροφής στον ΣΥΡΙΖΑ άφησε ανοιχτό ο Φώτης Κουβέλης δηλώνοντας ότι μετά την ευρωπαϊκή στροφή και την αλλαγή του περιεχομένου και του χαρακτήρα της πολικής του ΣΥΡΙΖΑ έχουν περιοριστεί οι διαφορές τους. «Με προϋποθέσεις, όπως η χάραξη συγκεκριμένης πολιτικής, θα έμπαινα» όπως τόνισε.

Ο κ. Κουβέλης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ και αναφερόμενος στην πολιτική που πρέπει τώρα να ακολουθηθεί είπε ότι «η σταδιακή απαγκίστρωση από το μνημόνιο είναι πάντοτε αναγκαία αλλά εκείνο που πρέπει να γίνει είναι τα αντίρροπα…Θα πρέπει να γίνει συνείδηση όλων μας ότι το πλαίσιο είναι συγκεκριμένο και σκληρό και ότι η κυβέρνηση θα πρέπει να εξασφαλίσει τα αντίρροπα».

Όσον αφορά στις κινητοποιήσεις των αγροτών τόνισε ότι όλες οι απεργιακές κινητοποιήσεις έχουν πολιτικό στόχο και όσοι κινητοποιούνται αυτό επιθυμούν να αλλάξει η πολιτική που τους αφορά, όμως ανεξάρτητα από αυτό υπάρχουν και αυτοί που θέλουν να υπονομεύσουν την κυβέρνηση και να αλλάξουν το καθεστώς των πραγμάτων και της κυβέρνησης».

Αυτή τη στιγμή η κυβέρνηση βρίσκεται σε συμπληγάδες, ανέφερε, «αλλάυπάρχει δυνατότητα διορθωτικών παρεμβάσεων για τους ελεύθερους επαγγελματίες και τους αγρότες».

Πηγή www.ethnos.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το