Ελλάδα

Κουρουμπλής: Το νομοσχέδιο θα ψηφιστεί χωρίς αποστασία από κυβερνητικούς βουλευτές

kurublis.8.5.708

Την εκτίμηση ότι το νομοσχέδιο για το φορολογικό και το ασφαλιστικό θα ψηφιστεί απόψε χωρίς απώλειες για την κυβέρνηση, εξέφρασε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, στον ΣΚΑΪ, ο υπουργός Εσωτερικών σημείωσε ότι δεν περιμένει «αποστασία» από κυβερνητικούς βουλευτές. «Οι κοινοβουλευτικές ομάδες του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ είναι αρραγείς», τόνισε και πρόσθεσε αναφερόμενος στους κυβερνητικούς βουλευτές «Αντιλαμβάνονται την ευθύνη που υπάρχει απέναντι στην πατρίδα. Σήμερα δεν είναι προσωπικό το ζήτημα, αλλά να βγάλουμε την πατρίδα από την κρίση».

Σχολιάζοντας το δημοσίευμα του Bloomberg για προσχέδιο τέταρτου μνημονίου ύψους 5,2 δισ. ευρώ με χρονικό ορίζοντα το 2018, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο μιας τέτοιας προοπτικής. «Εάν η χώρα δεν μπει σε τροχιά ανάπτυξης, όλα μπορεί να συμβούν», εκτίμησε, χαρακτηρίζοντας ωστόσο «καταστροφική» την πιθανότητα ενός νέου μνημονίου.

Ακόμη, αναφέρθηκε στην πρόσφατη έκθεση της Κομισιόν που προβλέπει ανάπτυξη για την Ελλάδα μέσα στο 2016. «Εάν δεν πετύχουμε αυτή την ανάπτυξη θα μας στείλει ο κόσμος στα αζήτητα (…) θα σημαίνει ότι είμαστε ανίκανοι», σχολίασε ο κ. Κουρουμπλής.

Πηγή www.iefimerida.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το