Ελλάδα

Κορωνοϊός: Ελληνας που ζει στην Κωνσταντινούπολη θετικός στον ιό

Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε ένας Έλληνας πολίτης που ζει και εργάζεται στην Κωνσταντινούπολη εδώ και κάποια χρόνια.
Ο Έλληνας πολίτης βρίσκεται ήδη σε καραντίνα εδώ και μία εβδομάδα, στο σπίτι του στην Κωνσταντινούπολη, κι όχι σε νοσοκομείο, καθώς δεν έχει εμφανίσει κανένα από τα βαριά συμπτώματα του επικίνδυνου ιού.

Στην ανταποκρίτρια του ΟΡΕΝ TV, στην Κωνσταντινούπολη, Μαρία Ζαχαράκη, η οποία επικοινώνησε μαζί του, ανέφερε ότι είναι καλά στην υγεία του, αλλά του έχουν δοθεί οδηγίες να μη βγει από το σπίτι μέχρι νεωτέρας… Μάλιστα του τηλεφωνούν καθημερινά για να ελέγχουν αν είναι καλά και πώς εξελίσσεται η υγεία του. Η οικογένειά του διαμένει στην Ελλάδα.
Ο άνθρωπος αυτός εμφάνισε ένα μικρό κρυολόγημα, όπως θεώρησε αρχικώς, πριν από μία εβδομάδα, πήγε για εξέταση στο γιατρό της εταιρείας, που εργάζεται, και εκείνος του συνέστησε να κάνει το τεστ του κορωνοϊού, καθώς διαπίστωσε λίγο βήχα, χωρίς ωστόσο πυρετό.

Πριν καν βγουν τα αποτελέσματα, τα οποία πήραν 4-5 ημέρες μετά, του συνέστησαν να τεθεί σε καραντίνα και πριν από δύο ημέρες, την περασμένη Δευτέρα, τον ενημέρωσαν τελικά ότι είναι θετικός.
Το περίεργο, ωστόσο, είναι ότι το νοσοκομείο δεν του έστειλε ποτέ τα αποτελέσματα γραπτώς. Τον ενημέρωσαν μόνο προφορικώς/τηλεφωνικώς για το αποτέλεσμα και του ζήτησαν να παραμείνει για άλλη μία εβδομάδα –τουλάχιστον- σε καραντίνα μέχρι να ξανακάνει το τεστ για τον κορωνοϊό και να ελέγξουν την εξέλιξη της υγείας του.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το