Τοπικά

Κοπή πίτας στο ΚΗΦΗ Ν.Αγχιάλου 

 

Σε εορταστική διάθεση τα μέλη του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΚΗΦΗ) Νέας Αγχιάλου πραγματοποίησαν την καθιερωμένη κοπή πίτας την Πέμπτη 15 Φεβρουάριου 2024.
Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο ιερέας της ενορίας του Αγ.Γεωργίου πάτερ Αθανάσιος Μακαντάσης παρουσία της προέδρου της Δημοτικής Ενότητας Νέας Αγχιάλου κ. Βασιλικής Πυργάνη Παρασκευοπούλου.
Αρκετοί ήταν οι εθελοντές- φίλοι των μελών του ΚΗΦΗ Νέας Αγχιάλου που παρευρέθηκαν, δηλώνοντας με την παρουσία τους την αγάπη τους στα μέλη της δομής. Αναφορικά με τις δράσεις που διοργανώνονται στο Κ.Η.Φ.Η έχουν ως στόχο τα άτομα της τρίτης ηλικίας να περνούν δημιουργικά το χρόνο τους και συνάμα να ενημερώνονται για ιατρικά θέματα αλλά και θέματα πρόληψης που τους ενδιαφέρουν άμεσα.
Τέλος, η χορωδία του Κ.Η.Φ.Η συνόδευσε την χορωδό κ. Χαρά Σταυράκη τραγουδώντας αγαπημένες μελωδίες δημιουργώντας μια χαρούμενη και εορταστική ατμόσφαιρα.
Το ΚΗΦΗ Νέας Αγχιάλου είναι δομή συγχρηματοδοτούμενη από την Ευρωπαϊκή Ένωση πλαίσιο του Προγράμματος Θεσσαλία 2021-2027.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το