Αθλητισμός

Κοντά στον κόσμο η ΠΑΕ Νίκη με διάφορες πρωτοβουλίες στην περίοδο της καραντίνας

Η ΠΑΕ Νίκη συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά, με τους ανθρώπους της να προσπαθούν να κάνουν πιο εύκολη τη ζωή των ποδοσφαιριστών. Παράλληλα, με τις διάφορες πρωτοβουλίες της φροντίζει να βρίσκεται κοντά στον κόσμο της ομάδας και να τον κρατά «ζεστό» σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που οι αθλητικές δραστηριότητες στην χώρα έχουν «παγώσει».

Η Φούτμπολ Λιγκ παραμένει σε αδράνεια από τη στιγμή που ισχύει η απαγόρευση των ομαδικών προπονήσεων. Έτσι, για έναρξη του πρωταθλήματος ούτε λόγος να γίνεται, αφού πρώτα θα πρέπει να αρθεί το απαγορευτικό για τις ομαδικές προπονήσεις και στη συνέχεια να υπάρξει ένα εύλογο χρονικό διάστημα περίπου τριών εβδομάδων ώστε οι ομάδες να μπορέσουν να προετοιμαστούν και μετά να ριχθούν στη «μάχη».

Στη Νίκη δεν μπορούν να κάνουν τίποτε άλλο παρά υπομονή, με τους ποδοσφαιριστές να γυμνάζονται ατομικά ακολουθώντας το πρόγραμμα που τους έχει δώσει η τεχνική ηγεσία. Από την πλευρά της η διοίκηση της ΠΑΕ προσπαθεί να είναι δίπλα τους σε μία προσπάθεια να κάνει πιο εύκολη την καθημερινότητά τους.
Όμως η διοίκηση της ΠΑΕ Νίκη δεν είναι κοντά μόνο στους παίκτες, αλλά και στον κόσμο της ομάδας. Οι φίλαθλοι αδημονούν να ξαναδούν την αγαπημένη τους ομάδα μέσα στα γήπεδα. Να πανηγυρίσουν για τα γκολ και τις νίκες της ή ακόμη και να στεναχωρηθούν αν κάποιο αποτέλεσμα είναι αρνητικό. Εξάλλου, στο χώρο του αθλητισμού υπάρχουν οι χαρές, αλλά και οι λύπες.

Το να μην παίζει πουθενά η Νίκη είναι ότι χειρότερο για τους φίλους της και γι’ αυτό η ΠΑΕ προσπαθεί να τους κρατά «ζεστούς» με διάφορες δράσεις της. Το γραφείο Τύπου με υπεύθυνο τον Κώστα Καραγεωργόπουλο κάνει εξαιρετική δουλειά αναρτώντας συνεντεύξεις με παίκτες και μέλη της ομάδας, ενώ διάφοροι διαγωνισμοί όπως το storytelling που ολοκληρώθηκε προχθές, έχουν σχολιαστεί θετικά από τους φιλάθλους. Στην «κυανόλευκη» ΠΑΕ υπόσχονται ότι θα υπάρξει και ανάλογη συνέχεια μέχρι να επιστρέψουμε στην κανονικότητα.

Συνεχίζεται η φιλανθρωπική δράση της Λέσχης Ο.Φ. Νίκης
Για τελευταία εβδομάδα συνεχίζεται από τη Λέσχη Ομίλου Φιλάθλων Νίκης η συλλογή διαφόρων βασικών ειδών, όπως ρούχα και τρόφιμα μακρά διάρκειας, καθώς και παιχνιδιών, τα οποία θα δοθούν σε οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσχέρειες.

Τα μέλη της Λέσχης είναι ικανοποιημένα από την ανταπόκριση που έχει αυτή η φιλανθρωπική δράση, με τα γραφεία της (Μαιάνδρου 24) να είναι καθημερινά ανοιχτά από τις 9 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα για όποιον επιθυμεί να συνδράμει. Όποιος δεν μπορεί να μεταβεί στα γραφεία της Λέσχης, μπορεί να επικοινωνήσει με τον ταμία της Δημήτρη Κοτρώτσο στο τηλέφωνο 6976206981. Σε αυτή την περίπτωση, θα υπάρξει μέριμνα ώστε μέλος της Λέσχης Ο.Φ. Νίκης να τον επισκεφτεί στο δικό του σπίτι για να παραλάβει τα προσφερόμενα.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το