Ελλάδα

Κολωνός: «Ο άντρας μου τον είχε δει να χαριεντίζεται με παιδάκια, κοιτούσε και τα δικά μου» – Η μαρτυρία γειτόνισσας του Ηλία Μίχου

Σοκαριστικές είναι οι μαρτυρίες που έρχονται στη δημοσιότητα για τον βιαστή και μαστροπό της 12χρονης στο Κολωνό καθώς μαρτυρίες σιγά σιγά συνθέτουν το αρρωστημένο προφίλ του Ηλία Μίχου. Χαρακτηριστικά είναι τα όσα λέει γειτόνισσά του.

«Γνώριζα περί τίνος πρόκειται ανθρώπου…βλέπαμε ότι είναι γλίτσας, δεν ψώνιζε καμία γυναίκα από τη γειτονιά» αναφέρει χαρακτηριστικά.
Η ίδια αποκαλύπτει πως και η ίδια είχε πέσει θύμα παρενόχλησης μέσα στο μαγαζί του 53χρονου, ωστόσο, δεν προέβη σε κάποια καταγγελία.

«Τον κανόνισα μόνη μου» είπε η γυναίκα ενώ ο σύζυγος της γειτόνισσας, όπως είπε η ίδια, είχε δει αρκετές φορές τον 53χρονο να «χαριεντίζεται» με παιδάκια.
Ερωτηθείσα για το εάν τον είχε παρατηρήσει να κοιτάει περίεργα μικρά παιδιά, δηλώνει πως το είχε κάνει με τα δικά της.

«Εάν δεν έχεις στοιχεία στα χέρια σου δεν μπορείς να μιλήσεις. Είναι πανέξυπνος, είχε αντιληφθεί…» είπε η γυναίκα, εξηγώντας για ποιους λόγους δεν κατήγγειλε κανείς τη δράση του 53χρονου.

«Εάν μπείτε μέσα στο μαγαζί θα φρίξετε. Δεν μπορείτε να καταλάβετε για τι μαγαζί μιλάμε και πώς είναι διαμορφωμένο έτσι ώστε να μπαίνεις και να μη σε βλέπει κανείς απ’ έξω» δήλωσε χαρακτηριστικά η γυναίκα.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το