Αθλητισμός

«Κλώτσησε» την ευκαιρία με Λαμία ο Βόλος

Απέναντι στη Λαμία, την ουραγό ομάδα της Σούπερ Λιγκ, ο Βόλος «κλώτσησε» την ευκαιρία να πάρει τη νίκη και να «κλειδώσει» τα πλέι οφ, δύο αγωνιστικές πριν τη λήξη της κανονικής περιόδου. Το 1-1 μάλλον πρέπει να αφήνει ικανοποιημένους τους «κυανέρυθρους», καθώς η εικόνα τους δεν ήταν καλή και η Λαμία παρουσιάστηκε πιο δυνατή και επικίνδυνη στην επίθεση.

Την παρτίδα έσωσε το Γιώργος Κούτσιας. Ο νεαρός επιθετικός στο τελευταίο του, όπως όλα δείχνουν, παιχνίδι με την φανέλα του Βόλου, καθώς ετοιμάζεται να παίξει στο MLS, παίρνοντας μεταγραφή από τον ΠΑΟΚ στους Σικάφο Φάιρς, ισοφάρισε στο 85’ και έδωσε το βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του.

Το βολιώτικο συγκρότημα έκανε πολλά λάθη, δεν μπόρεσε να έχει τελικές προσπάθειες, εγκλωβίστηκε το παιχνίδι της Λαμίας, που παρουσιάστηκε «διαβασμένη», ενώ οι περισσότεροι παίκτες της ομάδας του Κώστα Μπράτσου δεν βρέθηκαν σε καλή βραδιά.

Ο Τσιλούλης έβαλε μπροστά στο σκορ τη Λαμία μετά το λάθος που έκανε ο Πιρές και δεν το διόρθωσε ούτε ο ίδιος, αλλά ούτε και ο Εσκοβάλ, δίνοντας τη δυνατότητα στον επιθετικό των φιλοξενουμένων να σουτάρει και να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Κλέιμαν στο 38’.

Βέβαια, στο γκολ της ισοφάρισης του Βόλου ήταν η σειρά της Λαμίας να κάνει το λάθος με τον Αμπαντά, ο οποίος επί της ουσίας έστρωσε τη μπάλα στον Κούτσια και αυτός δεν έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει.

Ο Βόλος έφτασε τους 36 βαθμούς και αυτή τη στιγμή έχει διαφορά οκτώ βαθμών από τον έβδομο της κατάταξης Ατρόμητο, ο οποίος έχει δύο ματς λιγότερα, με τον Άρη σήμερα στο «Κλ. Βικελίδης» και με την ΑΕΚ στο Περιστέρι.

Οι «κυανέρυθροι» εξακολουθούν να κρατούν την τύχη στα χέρια τους, όσον αφορά τη συμμετοχή τους στα πλέι οφ και πολύ δύσκολα θα μείνουν εκτός εξάδας, ωστόσο, θα μπορούσαν να είχαν τελειώσει την υπόθεση, αν κέρδιζαν τη Λαμία.

 

Share
Ετικέτες: Βολος

Πρόσφατα άρθρα

Qatargate – Το Politico φέρνει στο φως τις πρώτες ανακρίσεις: «Δεν αναγνωρίζω πια κανέναν, ούτε τον σύντροφό μου» έλεγε η Καϊλή

Έκπληκτη με όσα της καταμαρτυρούσαν οι αστυνομικοί, αλλά και πανικόβλητη την ημέρα της σύλληψής, στις…

4 Δεκεμβρίου 2023

«Να ανοίξουν στόματα για τον Όλιβερ, είναι ειδεχθές έγκλημα» – Εκκλήσεις για να εντοπιστεί ο κακοποιητής της Αράχωβας

Να σπάσουν τη σιωπή τους και να μιλήσουν όσοι τυχόν είδαν ή άκουσαν κάτι σχετικά…

4 Δεκεμβρίου 2023

Κασσελάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να γίνει κόμμα των μελών

«Δεν εκλέχθηκα στην θέση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για την πολιτική μου προυπηρεσία, αλλά για…

4 Δεκεμβρίου 2023

Γιώργος Τράγκας: Νέες αποκαλύψεις φοροδιαφυγής για τον δημοσιογράφο

Δεν έχει τέλος το θρίλερ για την τεράστια περιουσία του Γιώργου Τράγκα. Οι αποκαλύψεις φοροδιαφυγής…

4 Δεκεμβρίου 2023

Don Leon: «Ήταν μία κακή και μεμονωμένη παρένθεση στη ζωή μου» – Τι έλεγε το 2021 όταν έκανε τα ίδια

«Μία κακή και μεμονωμένη παρένθεση στη ζωή μου» , «το έκανα για να βοηθήσω την…

4 Δεκεμβρίου 2023

Στο «φως» νέες υποθέσεις μαθητριών που είδαν να διακινούνται ψεύτικες γυμνές φωτογραφίες τους

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά με πρωταγωνιστές ανήλικους, που μέσω ειδικής εφαρμογής αφαιρούν τα ρούχα…

4 Δεκεμβρίου 2023