Τοπικά

Κλασσικές “κυρίες” ετών 50 + στην παραλία του Βόλου – Photos

 

Την ευκαιρία να απολαύσουν κλασσικά αυτοκίνητα που δεν κυκλοφορούν καθημερινά στους δρόμους έχουν όσοι βρεθούν σήμερα κι αύριο στην παραλία του Βόλου, όπου πραγματοποιείται μια ξεχωριστή εκδήλωση με τίτλο «Distinguished Gentleman’s Drive», τη μεγαλύτερη φιλανθρωπική εκδήλωση που γίνεται ταυτόχρονα σε περισσότερες από 200 πόλεις σε όλο τον κόσμο, με ιδιοκτήτες κλασικών και vintage αυτοκινήτων.

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται σε συνεργασία της νέας Λέσχης Κλασσικών Οχημάτων με την ονομασία «Φ.Ι.Ο.-Φίλοι Ιστορικού Οχήματος» ( Έδρα : Βόλος) και του πολυβραβευμένου Δευτεροβάθμιου Οργανισμού «Δίκτυο ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ»-Ελλάδα.
Μιλώντας στη “Θ” ο Πρόεδρος του Δικτύου ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ Κωνσταντίνος Σκριάπας ανέφερε μεταξύ άλλων ότι “οι εκδηλώσεις αυτές γίνονται ταυτόχρονα σε 200 πόλεις, προκειμένου να ευαισθητοποιήσουμε τον κόσο για την μεγάλημάστιγα της εποχής τον καρκίνο και συγκεκριμένα τον καρκίνο του προστάτη. Όσοι βρεθούν στην παραλία του Βόλου, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν δεσποινίδες ετών 50+ – κλασσικά αυτοκίνητα παλαιότερων εποχών, που δεν κυκλοφορούν πλέον στους δρόμους και δεν συναντάμε συχνά. Είναι η ιστορία της αυτοκίνησης και οι άνθρωποι που τα συντηρούν είναι άξιοι συγχαρητηρίων γιατί συντηρούν μια τεχνολογία άλλης εποχής”.

Δειίτε φωτός

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το