Ελλάδα

ΚΙΝΑΛ: Φεύγει ο Κυριάκος Κυριάκος – Νέος γραμματέας Επικοινωνίας ο Παναγιώτης Βλάχος

Mε τον πλέον επίσημο τρόπο ανακοινώθηκε η αποχώρηση του Κυριάκου Κυριάκου από τον τομέα Επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής καθώς το πρωί της Πέμπτης ανακοινώθηκε τόσο η παραίτησή του όσο και το πρόσωπο που θα τον αντικαταστήσει. Ο αντικαταστάτης του θα είναι ο μέχρι πρότινος αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Παναγιώτης Βλάχος.

Ο Κυριάκος Κυριάκος αναλαμβάνει κρίσιμο ρόλο στον όμιλο του Ιβάν Σαββίδη – τόσο στα ΜΜΕ όσο και στην διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Σημειώνεται πως ο κ. Κυριάκος ενημέρωσε αναλυτικά την κυρία Γεννηματά για την πρόταση του Ιβάν Σαββίδη την περασμένη εβδομάδα υπογραμμίζοντας ότι η αποδοχή της εξαρτάται και από την δική της άποψη.

Εκείνη άναψε το πράσινο φως στον Κυριάκο Κυριάκο, κάνοντας λόγο για μια σημαντική επαγγελματική ευκαιρία για τον ίδιο. Οι καλά γνωρίζοντες αναφέρουν ότι ο κ. Κυριάκος είχε άριστη συνεργασία τόσο με τον εκπρόσωπο Τύπου του ΚΙΝΑΛ, Παύλο Χρηστίδη όσο και με τα άλλα στελέχη του Τομέα Επικοινωνίας.

Αναλυτικά η δήλωση του Κυριάκου Κυριάκου:

«Σοβαροί και ανυπέρβλητοι επαγγελματικοί λόγοι που επιβάλλουν την άμεση επιστροφή μου στην Θεσσαλονίκη, με υποχρεώνουν να παραιτηθώ από την θέση του Γραμματέα Επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ στην Πρόεδρο του Κινήματος, Φώφη Γεννηματά που όχι μόνο με πρότεινε για τη νευραλγική αυτή θέση, παρακάμπτοντας το ρίσκο της επιλογής, αλλά μου έδωσε και όλο το περιθώριο που χρειαζόμουν για να λειτουργήσω δημιουργικά και υπερβατικά, προκειμένου να συσταθεί ένα τμήμα σύγχρονης επικοινωνίας. Όπως επίσης για την κατανόηση και την διευκόλυνση που μου παρέχει σήμερα ώστε να αξιοποιήσω μια νέα επαγγελματική πρόκληση.

Παρά την προσπάθεια που κατέβαλλα με την πολύτιμη συμπαράσταση των στελεχών, των βουλευτών και των συνεργατών μου, προφανώς οι 7 μήνες δεν συνιστούν ολοκληρωμένο κύκλο στον κρίσιμο τομέα επικοινωνίας του Κινήματος μας. Έγιναν όμως αρκετά πράγματα, μπήκαν οι βάσεις, που μένουν ως παρακαταθήκη για την προσπάθεια που θα συνεχισθεί από τον Παναγιώτη Βλάχο. Ένα νέο πολιτικό στέλεχος και ένα εξαιρετικά κατηρτισμένο επαγγελματία στο χώρο της πολιτικής επικοινωνίας που είμαι βέβαιος ότι θα επιτύχει στο έργο του.

Σίγουρα πήρα περισσότερα απ΄ όσα πρόλαβα να ανταποδώσω. Ο πλούτος της παράταξης είναι το σπουδαίο ανθρώπινο δυναμικό σε όλες τις βαθμίδες, για τη στήριξη των οποίων θα είμαι πάντα ευγνώμων.

Είναι αυτονόητο ότι παραμένω ενεργό στέλεχος του Κινήματος Αλλαγής και θα βρίσκομαι στην πρώτη γραμμή κάθε μάχης που θα μπορώ να φανώ χρήσιμος για την παράταξη στο μέλλον.

Εις το επανιδείν!

Κυριάκος Κυριάκος».

Ποιος είναι ο Παναγιώτης Βλάχος

Ο Παναγιώτης Βλάχος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1978 και μεγάλωσε στο Καρπενήσι Ευρυτανίας. Είναι νομικός και σύμβουλος επικοινωνίας και καινοτομίας. Έχει εργαστεί ως διευθυντής Επικοινωνίας και εμπειρογνώμονας δημοσίων πολιτικών στο Δημόσιο και Ιδιωτικό Τομέα. Είναι υπεύθυνος προγραμμάτων του Ινστιτούτου Τοπικής Διακυβέρνησης και Πολιτικών Καινοτομίας στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Δημοσίου Δικαίου και εκ των ιδρυτών του μη κερδοσκοπικού οργανισμού “Vouliwatch”. Το 2012 ίδρυσε την πολιτική κίνηση “Μπροστά”, προωθώντας το αίτημα για την αλληλεγγύη των γενεών. Είναι απόφοιτος της Νομικής Αθηνών με μεταπτυχιακές σπουδές στο Πάντειο Πανεπιστήμιο (Δίκαιο Ανάπτυξης), στο London School of Economics (MSc Ευρωπαϊκής Διακυβέρνησης) και του Harvard Kennedy School (Master στη Δημόσια Διοίκηση με υποτροφία). Είναι μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής και ήταν υπ. Βουλευτής στο Βόρειο Τομέα της Αθήνας στις εθνικές εκλογές του Ιουλίου 2019.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το