Κόσμος

«Η Κέιτ Μίντλετον είναι ανίκανη μητέρα-Μεγαλώνει ένα μικρό τύραννο»

kate-george-kakomatheia-3

Αυτή τη φορά, ο λόγος για την αυστηρή κριτική στην Κέιτ Μίντλετον είναι η συμπεριφορά του πρίγκιπα Τζορτζ. Σύμφωνα με την Globe and Mail, ο τρίτος διάδοχος του βρετανικού θρόνου είναι υπερβολικά άτακτος και προκαλεί τον απόλυτο χαμό μέσα στο παλάτι. Τα πράγματα, μάλιστα, είναι τόσο άσχημα, που βασιλικά στελέχη δηλώνουν ότι δεν… αντέχουν την οικογένεια του Γουίλιαμ, ενώ τον χαρακτηρίζουν «βασιλικό τρομοκράτη» και «μικρό τύραννο».

«Χτυπά πόρτες, παίρνει τα πράγματα των υπαλλήλων αλλά και άλλων παιδιών. Είναι ένας εφιάλτης και δημιουργεί ένα χάος» είπε πηγή του παλατιού μιλώντας στην καναδική εφημερίδα.

Αλλωστε ούτε ο πρίγκιπας Γουίλιαμ ούτε η Κέιτ Μίντλετον έχουν κρύψει ότι ο πρίγκιπας Τζορτζ είναι ένα ζωηρό παιδί, όπως όλα τα παιδιά της ηλικίας του, άλλωστε.

Το δημοσίευμα χαρακτηρίζει την Κέιτ και τον Γουίλιαμ τεμπέληδες αλλά και ανίκανους γονείς, που δεν μπορούν να διαχειριστούν ένα ζωηρό παιδί.

Μάλιστα, η καναδική εφημερίδα σημειώνει ότι αυτός είναι και ο λόγος που Γουίλιαμ και Κέιτ δεν πήραν μαζί τους στο ταξίδι τους στην Ινδία τα παιδιά και αυτός είναι και ο λόγος που μέχρι τελευταίας στιγμής δεν ανακοίνωναν ότι θα τα πάρουν μαζί τους στο ταξίδι στον Καναδά.
Πηγή: iefimerida.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το