Ελλάδα

Κατερίνη: «Σατανικά τα τεστ και οι μάσκες. Είστε πρόβατα» – Απίστευτο περιστατικό με γονείς αρνητές

Τα σχολεία άνοιξαν όμως η νέα σχολική χρονιά επισκιάζεται από διάφορα περιστατικά και συμπεριφορές ανθρώπων που αδιαφορούν για τον κορωνοϊό και την πανδημία και εξαπολύουν επιθέσεις σε όσους τηρούν τα μέτρα και προστατεύονται με μάσκες. Αυτή τη φορά ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στην Κατερίνη, όπου οι γονείς ενός μικρού κοριτσιού έγιναν viral ενώ μέσω βίντεο έκαναν επίθεση… σε όλους τους γονείς που επιλέγουν να προστατέψουν τα παιδιά τους.

Μανιφέστο… κατά μασκών και εμβολιασμών
Οι γονείς στο βίντεο είναι έξαλλοι ενώ χαρακτηρίζουν τα μέτρα ενάντια στον κορωνοϊό ως φασιστικά, σατανικά και παράνομα ενώ στρέφονται κατά των ιερέων που φορούν μάσκα λέγοντας πως αυτοί δεν μπορούν να κάνουν αγιασμό και πως σε τέτοιες εκκλησίες δεν θα πηγαίνουν.

Ο πατέρας της οικογένειας, ο οποίος είναι αυτός που μιλά κυρίως, αναφέρεται στον διάλογο που είχε με τον διευθυντή του σχολείου ο οποίος δεν άφησε το μικρό κορίτσι να πει στην τάξη επικαλούμενος τον νόμο. «Καμία ΚΥΑ, κανένας νόμος δεν είναι πάνω από το Σύνταγμα της Ελλάδος», σημειώνει και την ίδια ώρα μιλά για «εγκληματίες γονείς που φορούν μάσκες και εμβολιάζουν τα παιδιά τους».

Οι αντιδράσεις στο twitter
Μετά το περιστατικό που είδε το φως της δημοσιότητας οι αντιδράσεις που καταγράφηκαν στο twitter ήταν πολλές. Δεκάδες χρήστες έσπευσαν να σχολιάσουν τη στάση των γονιών και κυρίως του παιδιού που χαμογελά καθ’ όλη τη διάρκεια του βίντεο, χωρίς να καταλαβαίνει την πράξη των γονιών του.

Πηγή: Έθνος

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το