Τοπικά

Κατερίνα Πατσογιάννη: Οι νέοι πολιτικοί δεν πρέπει να διαψεύσουμε τις προσδοκίες των συμπολιτών μας

Μία μεγάλη περιοδεία έκανε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στην χερσαία Μαγνησία η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνα Πατσογιάννη.

Επισκέφθηκε το Φτελιό, την Αμαλιάπολη και όλους τους γύρω οικισμούς. “Η γενική αίσθηση από τις συζητήσεις με τους κατοίκους είναι πως πρέπει άμεσα να γίνουν έργα που θα αναπτύξουν την περιοχή επιδεικνύοντας την φυσική της ομορφιά, αλλά και δημιουργώντας ευκαιρίες απασχόλησης.
Επιτακτική, όπως τονίσθηκε, είναι η ανάγκη να «ξεκλειδώσουν» διαδικασίες προσέλκυσης επενδύσεων αλλάζοντας έτσι την συνολική εικόνα της ευρύτερης περιοχής του Αλμυρού, κυρίως όμως καλύπτοντας την βιοτική ανάγκη παραμονής νέων ανθρώπων στον τόπο τους” αναφέρει η κ. Πατσογιάννη σε σχετική ανακοίνωση.
Η Κατερίνα Πατσογιάννη, όπως τονίζει, εξεπλάγην ευχάριστα διαπιστώνοντας μία «έντονη επιθυμία και ορμή για συμμετοχή ανθρώπων της περιοχής» στην νέα προσπάθεια της Νέας Δημοκρατίας για αλλαγή στη χώρα. Η ίδια δήλωσε πως είναι αποφασισμένη να δουλέψει με μοναδικό στόχο να καλυτερέψει η ζωή των συμπολιτών της οι οποίοι – υπογράμμισε- πρέπει να μην εγκαταλείπουν τον τόπο τους και γι’ αυτό πρέπει να δοθούν ευκαιρίες.

Η υποψήφια βουλευτής, στη διάρκεια του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος, επισκέφθηκε ακόμη την Γατζέα, τα Καλά Νερά, την Αφησο, την Αργαλαστή, το Λαύκο και το Τρίκερι. «Ολο το παραλιακό μέτωπο του Νοτίου Πηλίου είναι ένα ονειρικό τοπίο. Είμαστε τυχεροί που η φύση είναι κοντά μας και μπορούμε να την απολαύσουμε. Αυτή την φύση έχουμε υποχρέωση να διατηρήσουμε και να διαφυλάξουμε για το δικό μας καλό και η νέα γενιά των ανθρώπων που επιθυμούν να ασχοληθούν σοβαρά με την πολιτική το έχουμε εμπεδώσει» αναφέρει η κ. Πατσογιάννη. Και πρόσθεσε πως οι δράσεις και οι ενέργειες μας όλων μας θα έχουν στόχο την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος. Υπογράμμισε πως και στις περιοχές αυτές διαπίστωσε την έντονη επιθυμία των κατοίκων για μία μεγάλη πολιτική αλλαγή που θα έχει στόχο τον άνθρωπο και την καθημερινότητά του.
Την ανάγκη να δοθούν ευκαιρίες στους νέους να μείνουν σε αυτόν τον όμορφο τόπο εισέπραξε από τις συζητήσεις.
«Υπάρχει αισιοδοξία για το μέλλον. Ο κόσμος έχει κάνει πολύ υπομονή, αλλά δεν έχει χάσει την πίστη του για κάτι καλύτερο. Εμείς οι νέοι πολιτικοί δεν θα πρέπει να τον διαψεύσουμε» κατέληξε η υποψήφια βουλευτής του Νομού Μαγνησίας.

Δήλωση στην ΕΡΑ για τα ελληνοτουρκικά
Σε πρωινές της δηλώσεις στην ΕΡΑ Βόλου η κ. Κατερίνα Πατσογιάννη –ερωτηθείσα σχετικά – συνέστησε χαμηλούς τόνους υπογραμμίζοντας την ανάγκη ενότητας, ψυχραιμίας και αυτοπεποίθησης.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το