Τοπικά

Κατερίνα Πατσογιάννη: «Με ευρεία συναίνεση και ενωμένοι θα πετύχουμε πολλά…»

Αισιοδοξία για αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας στις επικείμενες εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου εξέφρασε το πολιτικό στέλεχος του κόμματος Κατερίνα Πατσογιάννη μιλώντας το μεσημέρι της Δευτέρας 10 Ιουνίου στον περιφερειακό τηλεοπτικό σταθμό «Θεσσαλία».
«Η Νέα Δημοκρατία έχει κοστολογημένο πρόγραμμα που καλύπτει όλους τους τομείς της χώρας με στόχο το άλμα προς το μέλλον για μίαν καλύτερη Ελλάδα» υπογράμμισε, τονίζοντας ότι «στόχος είναι η εξασφάλιση ασφαλούς περιβάλλοντος για όλους ώστε να επέλθει η ανάπτυξη και η ευημερία».
« Η εξασφάλιση ενός ασφαλούς περιβάλλοντος για όλες τις επιχειρήσεις – μικρές, μεσαίες και μεγάλες- θα φέρει θέσεις εργασίας και σταδιακά την πολυπόθητη ανάπτυξη».

Ανέφερε ακόμη ότι υπάρχει αισιοδοξία ότι με την πολιτική αλλαγή που θα έρθει στις 7 Ιουλίου η χώρα θα βάλει μπροστά τις «μηχανές» της για την τρομερή φυγή προς το μέλλον. «Στόχος είναι η ευρεία συναίνεση και η αξιοποίηση ικανών στελεχών από όλους τους χώρους της κοινωνίας. Δεν είναι στόχος μία στενά κομματική κυβέρνηση, αλλά οι άξιοι να μπούνε μπροστά και να δώσουν ώθηση στην χώρα που τόσο έχει ανάγκη» σημείωσε.
Η Κατερίνα Πατσογιάννη τόνισε με έμφαση πως η δική της συμμετοχή σε όλο αυτόν τον αγώνα έχει επίκεντρο την Μαγνησία που πρέπει να «απογειωθεί» γιατί διαθέτει σημαντικά πλεονεκτήματα. «Θέλω να δουλέψω για την Μαγνησία της επόμενης δεκαετίας» υπογράμμισε.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το