Θ Plus

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ

Η εταιρία Mathioudakis Plastics ιδρύθηκε το 1980 και δραστηριοποιείται με μεράκι και συνέπεια στην παραγωγή πλαστικών ειδών συσκευασίας τροφίμων, εκκλησιαστικών ειδών, καθώς και προστατευτικών φλαντζών.

Πασχαλινός Κηροστάτης

Για όλα τα σχήματα και τις διαστάσεις κεριών και λαμπάδων. Μοντέρνος κηροστάτης γάμου με διακοσμητικά φύλλα και κρυσταλλάκια. Ο κηροστάτης γάμου μπορεί να διακοσμηθεί με πολλούς διαφορετικούς γαμήλιους στολισμούς, ενώ μετά την τελετή του γάμου αποτελεί ένα μοναδικό διακοσμητικό για την οικία του ζευγαριού, δίνοντας μία απαράμιλλη νότα αισθητικής στο σαλόνι, την κρεβατοκάμαρα και οποιοδήποτε άλλο χώρο.

Η τιμή αναφέρεται σε ένα τεμάχιο και το κερί δεν συμπεριλαμβάνεται. Το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρίας μας είναι στην διάθεση σας, για να βοηθήσει να επιλέξετε ανάμεσα σε δεκάδες παραλλαγές του κεριού ή του κηροστάτη, αλλά και για να σας υποβάλει ολοκληρωμένες προτάσεις στολισμού, σύμφωνα πάντα με τα δικά σας κριτήρια.

Η μεταφορά της λαμπάδας και του κηροστάτη γίνεται με πρακτορείο μεταφορών λόγω του μεγάλου βάρους και του όγκου, κατόπιν συνεννόησης.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΔΗ ΜΑΣ

Συσκευασίες Μπαχαρικών  |  Συσκευασιες Τροφίμων

Λόγω της μακροχρόνιας εμπειρίας μας έχουμε τη δυνατότητα σχεδιασμού και κατασκευής καλουπιών υψηλών απαιτήσεων. Διαθέτοντας μια ευέλικτη παραγωγική μονάδα έχουμε τη δυνατότητα να χειριστούμε την παραγωγή σας με τον πιο οικονομικά αποδοτικό τρόπο. Διαθέτοντας μια ευέλικτη παραγωγική μονάδα έχουμε τη δυνατότητα να χειριστούμε την παραγωγή σας με τον πιο οικονομικά αποδοτικό τρόπο. Από την αρχική ιδέα μέχρι και την ολοκλήρωση της παραγωγής η εταιρεία μας προσφέρει ένα από τα πιο ανταγωνιστικά πακέτα ολοκληρωμένης διαχείρισης. Οι δυνατότητες έρευνας και ανάπτυξης, πρωτοτυποποίησης, σχεδιασμού και κατασκευής καλουπιών, παραγωγής πλαστικών εξαρτημάτων και ποιοτικού ελέγχου, όλα κάτω από την ίδια στέγη μας επιτρέπουν να δίνουμε ολοκληρωμένες οικονομικά αποδοτικές και γρήγορες λύσεις.

Οι σταθερές συνθήκες παραγωγής, οι επιδιορθώσεις και οι γρήγορες αλλαγές καλουπιών σε συνδυασμό με το άρτια εκπαιδευμένο μας προσωπικό ελαχιστοποιούν τον χρόνο αναμονής και μεγιστοποιούν τον κύκλο παραγωγής. Εκτελούμε δειγματισμό πρωτοτύπων, μικρού και μεσαίου μεγέθους παραγωγές. Μετά από πολύχρονη πείρα στον χώρο κατασκευής πλαστικών καλουπιών και παραγωγής πλαστικών ειδών είμαστε σε θέση να προσφέρουμε άριστες υπηρεσίες και πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Κατασκευή Φλαντζών  |  Πλαστικά Καλούπια

Τα αντικείμενα που παράγουμε είναι μοντέρνας σχεδίασης, με ειδικές μελέτες για την εργονομία τους, με σύγχρονους χρωματισμούς και πάνω από όλα με μη τοξικές πρώτες ύλες που σέβονται την ανθρώπινη υγιεινή και το περιβάλλον. Επίσης έχουμε την δυνατότητα επιμετάλλωσης των πλαστικών αντικειμένων με επικάλυψη κενού σε απίστευτα ανταγωνιστικές τιμές. Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιεί η εταιρία, τα τεχνολογικά εξελιγμένα καλούπια της και τα μηχανήματα παραγωγής, έχουν σαν αποτέλεσμα την παραγωγή προϊόντων που καλύπτουν αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας.

Τα πλαστικά προϊόντα έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας, έτσι σήμερα το θέμα της ανακύκλωσης πλαστικών στο σπίτι έχει αποκτήσει ιδιαίτερη σημασία. πλαστικά, ακόμη και στο σπίτι σας, συμβάλλει στην προστασία του περιβάλλοντος από τεράστιους σωρούς σχεδόν μη διασπώμενων πλαστικών (πολυμερών) απορριμμάτων.

Η βάση όλων των πλαστικών είναι τα πολυμερή (ενώσεις που έχουν μεγάλο μοριακό βάρος και αποτελούνται από μονομερή). Η δυνατότητα ανακύκλωσης πλαστικών εξαρτάται από τον τύπο της πρώτης ύλης από την οποία κατασκευάζεται το πλαστικό προϊόν.Σήμερα, υπάρχουν πολλά είδη πλαστικού, τα οποία, ωστόσο, μπορούν να συνδυαστούν σε δύο μεγάλες ομάδες:

  1. Θερμοπλαστικός. Περίπου το 80% των πλαστικών προϊόντων κατασκευάζονται από αυτό το υλικό. Περιλαμβάνει τύπους: HDPE, LDPE, PET, PP, PS, PVC κ.λπ.
  2. Θερμοσκληρυνόμενο πλαστικό. Αντιπροσωπεύεται από πολυουρεθάνη, εποξειδικές, φαινολικές ρητίνες κ.λπ.

Είναι αδύνατο να ανακυκλωθεί ο δεύτερος τύπος πλαστικών στο σπίτι, γιατί. Το θερμοσκληρυνόμενο πλαστικό δεν είναι επανατήκιμο (σε ορισμένες περιπτώσεις, σε επιχειρήσεις συνθλίβεται και χρησιμοποιείται ως πληρωτικό). Τα θερμοπλαστικά, από την άλλη πλευρά, λιώνουν όταν θερμαίνονται χωρίς να χάνουν τις αρχικές τους ιδιότητες και, όταν κρυώσουν, ανακτούν το αρχικό τους σχήμα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο “στο σπίτι” είναι δυνατή η επεξεργασία μόνο θερμοπλαστικών πλαστικών χρησιμοποιώντας ειδικό, αλλά “απλό” εξοπλισμό και η απόκτηση νέων χρήσιμων προϊόντων και υλικών από τέτοιους.

Κάθε πλαστικό είναι μοναδικό με τον δικό του τρόπο, από τη δομή μέχρι την απόρριψη.

MATHIOUDAKIS PLASTICS | ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΑΘΗΝΑ

Share

Πρόσφατα άρθρα

Κασσελάκης: Άμεσα μέτρα €3,2 δισ. για την αντιμετώπιση της ακρίβειας

Άμεσα μέτρα ύψους 3,2δισ. ευρώ για την αντιμετώπιση της ακρίβειας περιλαμβάνουν οι προτάσεις του Στέφανου…

12 Μαρτίου 2024

Μενίδι: Θρήνος για τον 19χρονο που σκοτώθηκε στο τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη ο Ξανθόπουλος

Σκηνές που θυμίζουν αρχαία τραγωδία διαδραματίζονται στη λεωφόρο Δεκελείας, στο Μενίδι, όπου τα ξημερώματα έχασε…

12 Μαρτίου 2024

Νέα ομοφοβική επίθεση στη Θεσσαλονίκη – Συνελήφθη ο δράστης

Νέο ομοφοβικό επεισόδιο σημειώθηκε, τη Δευτέρα, στη Θεσσαλονίκη, στο πλακόστρωτο του Λευκού Πύργου. Συγκεκριμένα, έγινε…

12 Μαρτίου 2024

Απογευματινά χειρουργεία: Ξεκίνησαν στη Θεσσαλονίκη – Οι πρώτες επεμβάσεις και το σχόλιο Γεωργιάδη

Από το νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» ξεκίνησαν λίγο πριν τις 4 το απόγευμα τα πρώτα απογευματινά χειρουργεία…

12 Μαρτίου 2024

Γερμανία: Κρίσιμη δίκη για το ακροδεξιό AfD λίγο πριν τις εκλογές

Δεκαπέντε χιλιάδες σελίδες δικογραφίας, πάνω από 270 φάκελοι, 100 διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι και μια διαδικασία που…

12 Μαρτίου 2024

Απίστευτο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας: Την χτυπούσε μπροστά στο παιδί τους

Ένα απίστευτο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας έρχεται στο φως της δημοσιότητας, με το θύμα της επίθεσης…

12 Μαρτίου 2024