Τοπικά

Καταγγέλλει την εγκατάλειψη του παραλιακού μετώπου στον Δήμο Αλμυρού

Την εγκατάλειψη του παραλιακού μετώπου στον Δήμο Αλμυρού καταγγέλλει ο Χρήστος Καραζούπης σημειώνοντας ότι δεν έχει γίνει καμία προσπάθεια να γίνουν οι παραλίες πιο ελκυστικές για τους επισκέπτες. Σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι δεν υπάρχουν οι κατάλληλες υποδομές με αποτέλεσμα οι δημότες να αναζητούν παραλίες εκτός Δήμου.
Ζητεί έτσι από τον δήμαρχο Αλμυρού να αναβαθμίσει το θαλάσσιο μέτωπο αλλά και να προστατεύσει τον τόπο τους από …καλοθελητές και πολιτικάντηδες.
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Μπαίνοντας στο καλοκαίρι αναδεικνύεται εντονότερα η εγκατάλειψη του παραλιακού μετώπου του Δήμου Αλμυρού, από τη τοπική, περιφερειακή και κεντρική διοίκηση. Μιλάμε για τη παραλία Αλμυρού σε όλο το μέτωπο, το μεγαλύτερο στη Μαγνησία και όχι μόνο, την παραλία στις Νηές οι οποίες είναι προσβάσιμες στον απλό πολίτη. Δεν έχει γίνει καμία προσπάθεια να γίνουν οι παραλίες αυτές ελκυστικές στους επισκέπτες, δεν υπάρχει μία ομπρέλα να προφυλαχθούν οι επισκέπτες από τον ήλιο, μία καρέκλα να καθίσουν, ένα μαγαζί να πιούνε έναν καφέ, ένα ποτό, έχοντας ως αποτέλεσμα οι πολίτες με μεγάλη δαπάνη να αναζητούν παραλίες εκτός δήμου Αλμυρού. Και σαν να μην έφθανε αυτή η απαξίωση και εγκατάλειψη τους, μαθαίνουμε ότι η πολυμήχανη δημοτική αρχή σας, ονειρεύεται και ναύσταθ,π του πολεμικού ναυτικού στη παραλία μας. Τη στιγμή ρε δήμαρχε που γνωρίζεις ότι, ανά πάσα στιγμή θέλουν να μας φορτώσουν και τις οχλούσες δραστηριότητες (σκραπ κ.λ.π.) από το λιμάνι του Βόλου στο δικό μας λιμάνι, θέλουν επίσης να κάνουν μετεγκατάσταση της ΑΓΕΤ στη Κεφάλωση και συ αγρόν ή μάλλον αμπέλι ηγόραζες…
Στις Νηές έχουν βγει δύο πορίσματα του ελληνικού δημοσίου ότι η έκταση 3.000 στρεμμάτων που προοριζόταν για γκολφ κ.λ.π. είναι δημόσια και εσύ αντί να δώσεις τη μάχη, η έκταση αυτή να έρθει μέσου του δημοσίου στο δήμο, για αξιοποίησή της προς όφελος των δημοτών και των επισκεπτών της, αφήνεις να αισχροκερδούν σ΄ αυτή διάφοροι επιτήδειοι και διάφοροι πολιτικάντηδες να πιέζουν ώστε, να ανατραπούν αυτά τα δύο πορίσματα του ελληνικού δημοσίου και η έκταση αυτή των παππούδων μας να μην αξιοποιηθεί ποτέ προς όφελος των πολιτών.
Μας βλέπω, εάν δεν αντιδράσουμε, να έχουμε διέξοδο προς τη θάλασσα νότια πέραν της Γλύφας και βόρεια πέραν του Αγίοκαμπο και να γίνουμε σε πολεμική σύρραξη στόχος από αέρα και θάλασσα με αυτά που μας ετοιμάζουν.
Κοίταξε ρε δήμαρχε να κάνεις κάτι για το θαλάσσιο μέτωπο, το Κουρί, τα Ζερέλια, την Πλατεία, την Όθρυ κ.λ.π. που ρημάζουν και άσε κατά μέρος αυτές τις ανόητες σκέψεις για ναύσταθμους. Προστάτεψε τον τόπο μας από τους καλοθελητές και μαζί με τους πολίτες του βοήθησε τον να γίνει προσιτός και ωφέλιμος σ΄ αυτούς. Μη βάλεις με τη δική σου σφραγίδα ταφόπλακα στα όνειρα τους και στις ομορφιές του τόπου μας».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το