Ελλάδα

Καμμένος: Ο Τσίπρας μου έλεγε ότι θα έφερνε τις Πρέσπες μετά τις εκλογές

Τους λόγους για τους οποίους λέει «όχι» στη Συμφωνία των Πρεσπών εξηγεί ο Πάνος Καμμένος αυτή την ώρα από το βήμα της Βουλής κατά την συζήτηση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.
«Βρίσκομαι στη θέση, ως επικεφαλής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, να αναγκάζομαι να ψηφίσω όχι στην παροχή ψήφου εμπιστοσύνης» είπε ο Πάνος Καμμένος επαναλαμβάνοντας την πάγια διαφωνία του με τη συμφωνία των Πρεσπών.

«Μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα, πριν από τέσσερα χρόνια, αποφασίσαμε να κάνουμε κυβέρνηση εθνικής συνεννόησης. Η ψήφος εμπιστοσύνης δεν έχει να κάνει με τον απολογισμό της κυβέρνησης, ούτε καν με τις δεσμεύσεις που πρέπει να υλοποιήσει, με βάση τον ψηφισμένο προϋπολογισμό που οι ΑΝΕΛ ψηφίσαμε ομόφωνα» σημείωσε και συνέχισε:
«Η πρόταση έχει να κάνει με ένα δίλημμα, το οποίο ο Πρωθυπουργός, κατά την άποψή μου, λανθασμένα έφερε» και αποκάλυψε: «Στη συμφωνία που κάναμε με τον Πρωθυπουργό ήταν ξεκάθαρο ότι εμείς δεν θα συμφωνήσουμε σε λύση που θα περιέχει τον όρο Μακεδονία. Η διαβεβαίωση που είχαμε ήταν ότι το θέμα θα έρθει προς συζήτηση μετά τις εκλογές».

Πηγή: iefimerida.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το