Τοπικά

Καλοκαιρινό bazaar στη Σκιάθο από «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

«Το Χαμόγελο του Παιδιού», φέτος το καλοκαίρι, διοργανώνει bazaar στη Σκιάθο, στον Λαιμό στο Μπούρτζι (παλιό λιμάνι) από τις 25 έως και τις 28 Ιουλίου και καλεί ντόπιους και επισκέπτες να στηρίξουν τα παιδιά που μεγαλώνουν στα 14 Σπίτια του οργανισμού.
Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να διαλέξουν ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία καλοκαιρινών και άλλων ειδών, πάντα σε προσιτές τιμές.
Στο bazaar μπορείτε να βρείτε: Καλοκαιρινά είδη, μπάλες, χειροποίητες κατασκευές, είδη σπιτιού, καθώς και λογοτυπημένα είδη του Οργανισμού (μπουκάλια, ποτήρια, κούπες), μπλοκ ζωγραφικής, μαρκαδόρους, ξυλομπογιές κι άλλα πολλά.
Οι ανάγκες των παιδιών δεν κάνουν διακοπές και «Το Χαμόγελο του Παιδιού» βρίσκεται δίπλα σε κάθε παιδί, καθημερινά, πανελλαδικά, 24 ώρες το 24ωρο.
Κι αν δεν βρεθείτε σε κάποιο από τα καλοκαιρινά bazaars, μπορείτε να βρείτε τα είδη του Οργανισμού στο https://www.hamogelo.gr/gr/el/eshop/ ή επικοινωνώντας στο 211-7709980 ή στο 210-7647760.
«Σας περιμένουμε για να υποδεχτούμε το καλοκαίρι με Χαμόγελο. Θα βρισκόμαστε στο παλιό λιμάνι 25 έως 28 Ιουλίου 2019 και ώρες 18.30-00.30» αναφέρεται σε ανακοίνωση.
Το bazaar πραγματοποιείται με την ευγενική υποστήριξη του Δήμου Σκιάθου. Πληροφορίες: «Το Χαμόγελο του Παιδιού», [email protected]/.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το