Τοπικά

Κάλεσμα του ΠΑΜΕ σε πλατιά σύσκεψη σωματείων και φορέων τη Δευτέρα 22/2 για το ασφαλιστικό

pame

Σύσκεψη την ερχόμενη Δευτέρα 22 Φλεβάρη στις 6.30 το απόγευμα στην αίθουσα του ΕΚΒ διοργανώνει η Γραμματεία Μαγνησίας του ΠΑΜΕ και καλεί να πάρουν μέρος σε αυτήν διοικητικά συμβούλια, συνδικαλιστές και επιτροπές αγώνα του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, των αυτοαπασχολουμένων και μικρών ΕΒΕ, των αγροτών, των φοιτητών.

Αυτό ανακοινώθηκε στην συνέντευξη που πραγματοποίησε η γραμματεία Μαγνησίας του ΠΑΜΕ και πήραν μέρος εκπρόσωποι από την ΠΑΣΥ, την ΠΑΣΕΒΕ, το ΜΑΣ, τον Δημοκρατικό Σύλλογο Γυναικών Μαγνησίας, εκπρόσωποι σωματείων και συνδικαλιστές.

Στελέχη της Γραμματείας Μαγνησίας του ΠΑΜΕ, τόνισαν ότι «εμείς από την πλευρά μας καλούμε όλους τους φορείς να δυναμώσουμε την δράση μας ώστε να αποσυρθεί ο νόμος έκτρωμα, ο νόμος λαιμητόμος για το ασφαλιστικό. Ο νόμος δεν παίρνει διορθώσεις. Πρέπει να αποσυρθεί. Να πληρώσει το κεφάλαιο. Απαιτούμε δημόσια και υποχρεωτική κοινωνική ασφάλιση.»
Ο εκπρόσωπος της ΠΑΣΥ και του μπλόκου του Αερινού Νίκος Αγγελής τόνισε ότι «μετά την μεγάλη κινητοποίηση της περασμένης Παρασκευής και Σαββάτου, συνεχίζουμε δυναμικά με νέες κινητοποιήσεις σε τοπικό επίπεδο που ενδεχομένως να περιλαμβάνουν κλείσιμο Εφοριών και άλλες παρεμβάσεις» και σημείωσε ότι οι όποιες κινήσεις εμφανίζονται τις τελευταίες ημέρες επιδιώκοντας συνάντηση με τον πρωθυπουργό, δεν εκφράζουν τα αιτήματα και τους αγώνες της μικρομεσαίας αγροτιάς.
Ο εκπρόσωπος του ΜΑΣ και πρόεδρος του Συλλόγους Φοιτητών του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, Θύμιος Πατσαρίσιος τόνισε ότι «τώρα θα πρέπει να δώσουμε τη μάχη καθημερινά μέσα από τις επιτροπές αγώνα του ΜΑΣ και τους φοιτητικούς συλλόγους, ώστε να ανοίξει η κουβέντα σε κάθε αμφιθέατρο, σε κάθε τμήμα και σχολή, είναι η ώρα που κάθε φοιτητής, να σηκωθεί από την εξέδρα και να μπει δυναμικά στο γήπεδο των εξελίξεων για να αντιπαλέψει στην πράξη την ταξική επίθεση ΕΕ- κεφαλαίου- κυβερνήσεων.»

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το