Τοπικά

Κάλεσμα  της Περιφέρειας Θεσσαλίας σε επαγγελματίες των εναλλακτικών μορφών τουρισμού

Με γνώμονα την επιστροφή στις εκθέσεις τουρισμού με φυσική παρουσία στο εξωτερικό, η Περιφέρεια Θεσσαλίας συμμετέχει δυναμικά  στη Διεθνή Έκθεση TOUR NATUR 2022, που θα λάβει χώρα από τις  26 Αυγούστου έως 4 Σεπτεμβρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο του Ντίσελντορφ.

Η διεθνής έκθεση TOUR NATUR 2022 (CARAVAN SALON) αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις εναλλακτικού τουρισμού  παγκοσμίως και τη σημαντικότερη στην Ευρώπη . Στη TOUR NATUR παρουσιάζονται τα πάντα γύρω από τη διαμόρφωση του ελεύθερου χρόνου και τα οδικά ταξίδια αναψυχής με προορισμούς που έχουν κυρίως φυσική ομορφιά, δυνατότητες για εξερεύνηση καθώς και Outdoor Activities. Ο καλαίσθητα διαμορφωμένος χώρος της Περιφέρειας Θεσσαλίας θα βρίσκεται στο Hall 3, stand3A08,  με τίτλο εκθέτη THESSALY Handcrafted by Time. Έχουν προετοιμαστεί ειδικές παρουσιάσεις των προορισμών της Θεσσαλίας σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο μέσα στην έκθεση, όπου θα παρακολουθήσουν οι επισκέπτες και executive tour operators. Η συγκεκριμένη έκθεση είναι κυρίως έκθεση κοινού και αναμένεται να την επισκεφτούν πάνω από 150.000 επισκέπτες .

Για όλους τους παραπάνω λόγους καλούμε τους επαγγελματίες του τουρισμού με σχέση με εναλλακτικές μορφές τουρισμού , στα πλαίσια της εξωστρέφειας των δραστηριοτήτων τους, αν επιθυμούν, μπορούν να φιλοξενηθούν στο χώρο της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Οι επιχειρήσεις του Θεσσαλίας, που επιθυμούν να επισκεφθούν το περίπτερο της Περιφέρειας Θεσσαλίας, μπορούν να επικοινωνήσουν για πληροφορίες στο email: tourism@thessaly.gov.gr. Πληροφορίες για την έκθεση και για την έκδοση κάρτας εισόδου συνεκθέτη ή επισκέπτη  μπορείτε να βρείτε στο official site της,  https://www.caravan-salon.com 

 

Share

Πρόσφατα άρθρα

«Ο Μύλος και Εσείς» – Περιοδική έκδοση της Loulis Food Ingridients

  Η περιοδική ενημερωτική έκδοση της Loulis Food Ingridients «Ο Μύλος και Εσείς» κυκλοφόρησε. Σημειώνει,…

24 Δεκεμβρίου 2023

Θα έριχναν στην αγορά χιλιάδες δόσεις κοκαΐνης αξίας 100.000 ευρώ – Κατασχέθηκε ένα κιλό κοκαΐνης στο Σέσκλο

  Τη μεγαλύτερη ποσότητα κοκαΐνης στη Μαγνησία κατάσχεσαν προχθές το βράδυ στο Σέσκλο, αστυνομικοί του…

24 Δεκεμβρίου 2023

Οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της Κυριακής 24/12

Το σημερινό πρόγραμμα των τηλεοπτικών μεταδόσεων έχει ως εξής: ΕΡΤ 3 15.00 Ολυμπιακός-Απόλλων Π. -Ζ-…

24 Δεκεμβρίου 2023

Διώξε τις φοβίες σου

  Της Χαράς Ζήκα, χημικού, MSc, δρ Φαρμακευτικής Διαβάζοντας την ιστορία της ανθρωπότητας βλέπει κανείς…

24 Δεκεμβρίου 2023

Τέμπη:Με επιτυχία επέμβαση στον 21χρονο Γεράσιμο – Ιάσονα στη Βοστώνη Αχτίδες ελπίδας για τον 21χρονο Γεράσιμο – Ιάσονα Γεωργιάδη, καθώς ολοκληρώθηκε με επιτυχία τις προηγούμενες ημέρες, η πρώτη από μία σειρά επεμβάσεων, στις οποίες θα υποβληθεί στο εξειδικευμένο κέντρο αποκατάστασης στο οποίο νοσηλεύεται. Ο Γεράσιμος είναι ο μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού της μοιραίας αμαξοστοιχίας των Τεμπών, που συγκρούστηκε με την εμπορική το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου στα Τέμπη. Μέσα Νοεμβρίου, διακομίσθηκε με ειδική πτήση από την 110 πτέρυγα μάχης στη Βοστώνη των ΗΠΑ, προκειμένου να υποβληθεί σε σειρά χειρουργικών επεμβάσεων. Η πρώτη επέμβαση στο κεφάλι, πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες και σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Θ», στέφθηκε με επιτυχία. Στο πλευρό του έχει την οικογένειά του, καθώς και μία ομάδα εξειδικευμένου ιατρικού προσωπικού. Στόχος είναι να λάβει ειδική θεραπεία, προκειμένου να καταφέρει να επανέλθει και να επιστρέψει νικητής στην πατρίδα του και στην πόλη του.

Αχτίδες ελπίδας για τον 21χρονο Γεράσιμο - Ιάσονα Γεωργιάδη, καθώς ολοκληρώθηκε με επιτυχία τις προηγούμενες…

24 Δεκεμβρίου 2023

Ο ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ ΙΓΝΑΤΙΟΣ ΣΕ 60’’ – ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΟ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

Παρακολουθήστε το σύντομο βιντεάκι που ετοίμασε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού, κ.Ιγνάτιος, για την…

24 Δεκεμβρίου 2023