Τοπικά

«Ο Μύλος και Εσείς» – Περιοδική έκδοση της Loulis Food Ingridients

 

Η περιοδική ενημερωτική έκδοση της Loulis Food Ingridients «Ο Μύλος και Εσείς» κυκλοφόρησε. Σημειώνει, μεταξύ άλλων, ο κ. Νίκος Λούλης σε εισαγωγικό σημείωμα:
«Με μεγάλη μου χαρά, προλογώ ένα ακόμη πλούσιο σε περιεχόμενο και ουσία ενημερωτικό εφημεριδάκι της εταιρείας μας. Όπως θα δείτε, το τελευταίο διάστημα εξακολουθούμε σαν εταιρεία και είμαστε πολύ ενεργοί σε όλα τα επίπεδα. Νέα προϊόντα, δράσεις για το προσωπικό, επενδύσεις και βελτιώσεις στην παραγωγή, αλλά και πολλά ακόμη άρθρα που δείχνουν την κουλτούρα που έχουμε της συνεχούς βελτίωσης και της συνεχούς ανάπτυξης. Θα ήθελα όμως να σταθώ σε δύο βασικά σημεία.
Αρχικά, τους τελευταίους έξι μήνες αντιμετωπίσαμε απανωτές φυσικές καταστροφές που επηρέασαν άμεσα και έμμεσα το προσωπικό και τις εγκαταστάσεις μας. Τόσο οι δύο πλημμύρες στον Νομό Μαγνησίας, όσο και οι πυρκαγιές στον Νομό Μαγνησίας, αλλά και δις στην Αττική δημιούργησαν μία πολύ δύσκολη κατάσταση στον οργανισμό μας. Οφείλω να πω ότι είμαι υπερήφανος για τον τρόπο αντιμετώπισης των καταστάσεων αυτών από το προσωπικό μας, το οποίο απορρέει μέσα από την εκπαίδευσή τους, αλλά και από την αγάπη τους για την εταιρεία μας – τους ευχαριστώ και τους συγχαίρω! Παράλληλα, η εταιρεία μας στάθηκε σε όλες τις περιπτώσεις δίπλα στο προσωπικό της, αλλά και στις τοπικές κοινωνίες, προσπαθώντας να βοηθήσει μέσα στα πλαίσια των δυνατοτήτων της με την επίλυση των διάφορων προβλημάτων που δημιουργήθηκαν στα σπίτια και τις ζωές των ανθρώπων μας. Έχω αναφέρει πολλές φορές ότι η εταιρεία μας είναι μία οικογένεια και οι δυνατές οικογένειες φαίνονται στα δύσκολα.
Επιπλέον, δεν μπορώ να μην δεν αναφέρω τον έντονο προβληματισμό μου για την κλιματική αλλαγή και για τα ακραία καιρικά φαινόμενα που ζούμε όλο και πιο έντονα, όλο και πιο συχνά. Η εταιρεία μας θα συνεχίσει να λαμβάνει μέτρα τόσο για την άμεση διαχείριση αυτών (εκπαιδεύσεις, έργα προστασίας κ.λπ.), όσο και μακροπρόθεσμα θα κάνει το μέγιστο δυνατό ώστε να επιταχύνει την πράσινη μετάβασή της. Ελπίζω όπως προβληματιζόμαστε εμείς, να προβληματιστούν και άλλες επιχειρήσεις και να ενεργήσουν γρήγορα για να σώσουμε τον πλανήτη μας και το σπίτι μας».

Share

Πρόσφατα άρθρα

Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Λέσβιων Μαγνησίας “ο Θεόφιλος”

Ο Σύλλογος Λέσβιων Ν. Μαγνησίας "ο Θεόφιλος" καλεί τους καταγόμενους από το Ν. Λέσβου, αλλά…

13 Μαρτίου 2024

Μηνύματα

Στο πλαίσιο του μαθήματος της γαλλικής γλώσσας, οι μαθητές της Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης του…

13 Μαρτίου 2024

Τράπεζα Αίματος

Αιμοδοσία για την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος «ΘΕΜΙΣ ΖΩΗ» με μήνυμα «Μοιράσου τη ζωή, δώσε…

13 Μαρτίου 2024

Προστασία από το Σεισμό και Άσκηση Σεισμού από τη Λέσχη Εθελοντών Βόλου

Εθελοντές της Λέσχης Εθελοντών Βόλου πραγματοποίησαν σεμινάριο για προστασία από τον σεισμό κι άσκηση σεισμού…

13 Μαρτίου 2024

Προς απόρριψη η σήραγγα από Κάρλα προς Αιγαίο

Αρνητικός στην προώθηση της λύσης για αποστράγγιση της λίμνης Κάρλας μέσω μιας σήραγγας που θα…

13 Μαρτίου 2024

Ανακοίνωση του Σωματείου Καταστηματαρχών Μηχανών Γραφείου Επισκευών

Από το Σωματείο Καταστηματαρχών Μηχανών Γραφείου Επισκευών εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: Όπως είναι γνωστό, τα…

13 Μαρτίου 2024