Ελλάδα

Κάλεσμα Γεννηματά για τη δημιουργία νέας παράταξης: Αρκετά με τους μικροεγωισμούς

gennimata.16.1.708

Τη δημιουργία μίας νέας παράταξης προτείνει με άρθρο της η Φώφη Γεννηματά, απευθύνοντας κάλεσμα στα κόμματα και τις δυνάμεις που εκφράζονται από τις απόψεις της ευρωπαϊκής σοσιαλδημοκρατίας και προέρχονται από τη δημοκρατική παράταξη και την κεντροαριστερά.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, σε άρθρο της στα «Νέα», προτείνει ο αρχηγός της νέας αυτής παράταξης να εκλεγεί από τη βάση τον ερχόμενο Μάιο και να έχει προηγηθεί ιδρυτική συνδιάσκεψη και προγραμματική συνδιάσκεψη τον Μάρτιο. Η διάσκεψη αυτή θα αποφασίσει το όνομα και τα σύμβολα και θα διατυπώσει το προγραμματικό πλαίσιο της ελληνικής σοσιαλδημοκρατίας όπως αναφέρει.

Ακόμη, η κ. Γεννηματά διευκρινίζει ότι τα κόμματα που θα συμμετάσχουν στο νέο σχήμα θα διατηρήσουν την αυτονομία τους, ενώ το μητρώο των συμμετεχόντων στην εκλογή του νέου αρχηγού θα είναι ανοιχτό μέχρι και την ημέρα της εκλογής του.

«Αρκετά με τους μικροεγωισμούς στο χώρο της δικής μας παράταξης, είναι η ώρα της ευθύνης, των υπερβάσεων και των αποφάσεων, είμαστε πολλοί που μαζί μπορούμε» γράφει χαρακτηριστικά στο άρθρο της.

Πηγή www.iefimerida.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το