Ελλάδα

Καφενείο με παράνομα “φρουτάκια” στη Λάρισα- Συνελήφθησαν ο υπεύθυνος και 10 παίκτες

εικόνα αρχείου
εικόνα αρχείου

Σε μίνι καζίνο είχε μετατραπεί ένα καφενείο- επιχείρηση παροχής υπηρεσιών διαδικτύου στη Λάρισα, το οποίο εντοπίστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.
Στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, συνελήφθησαν ένας 54χρονος, προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος και άλλα δέκα άτομα, από τα οποία επτά Έλληνες, άντρες και γυναίκες, ηλικίας από 48 έως 75 ετών, δύο αλλοδαπές, υπήκοοι Ρουμανίας, ηλικίας 52 και 53 ετών και ένας 47χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, οι οποίοι συμμετείχαν ως παίκτες σε απαγορευμένο τυχερό παίγνιο.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παραβίαση της νομοθεσίας περί παιγνίων, ενώ ο 39χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος αναζητείται για να συλληφθεί για το ίδιο αδίκημα.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων για διενέργεια τυχερών παιγνίων στο προαναφερόμενο κατάστημα, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν αιφνιδιαστικό έλεγχο.

Κατά τον έλεγχο, διαπίστωσαν ότι ο ιδιοκτήτης και ο προσωρινά υπεύθυνος είχαν διοργανώσει μέσω διαδικτύου το απαγορευμένο τυχερό παίγνιο, τύπου «φρουτάκια», σε 15 πλήρη συστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών, στο οποίο συμμετείχαν οι δέκα παίκτες.

Από το χώρο του καφενείου και από την κατοχή των δραστών κατασχέθηκαν μία συσκευή έκδοσης προπληρωμένων καρτών, μία απόδειξη και το συνολικό χρηματικό ποσό των τριάντα 30 ευρώ.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν και τα προαναφερόμενα συστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στο κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λάρισας.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το