Τοπικά

Kαφενείο με “φρουτάκια” στη Λάρισα- Έξι συλλήψεις ενώ αναζητείται ο ιδιοκτήτης

froutakia2

Καφενείο με «τυχερά φρουτάκια» εντοπίστηκε στη Λάρισα από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας μετά από αιφνιδιαστικό έλεγχο που πραγματοποίησε. Στο καφενείο, όπου διεξάγονταν τα παράνομα τυχερά παιχνίδια, είχε στηθεί ολόκληρο σύστημα ηλεκτρονικών υπολογιστών συνδεδεμένο σε κεντρικό server.

Στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας συνελήφθησαν ένας 53χρονος ως προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος, καθώς και πέντε παίκτες, τρεις ημεδαποί, ηλικίας 70, 67 και 58 ετών, ένας 37χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας και ένας 50χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ρουμανίας.

Επιπλέον, αναζητείται ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, ηλικίας 38 ετών, καθώς και ένας 51χρονος ,ο οποίος συμμετείχε ως παίκτης και αντιλαμβανόμενος την παρουσία των αστυνομικών, τράπηκε σε φυγή .

Κατά τον έλεγχο των αστυνομικών, ο προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος κατελήφθη να διοργανώνει το τυχερό παιχνίδι «φρουτάκια», έχοντας θέσει σε λειτουργία έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή (server), αποτελούμενο από μία κεντρική μονάδα με διασυνδεδεμένους σ’ αυτόν άλλους έντεκα ηλεκτρονικούς υπολογιστές, στις οθόνες των οποίων εμφανίζονταν το απαγορευμένο τυχερό παίγνιο.

Από το χώρο του καταστήματος και από την κατοχή των συλληφθέντων κατασχέθηκαν:
• 12 πλήρη συστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών,
• ένα μηχάνημα έκδοσης προπληρωμένων καρτών,
• πλήθος παραστατικών χρηματικών συναλλαγών και αποδείξεων προπληρωμένων καρτών και
• το συνολικό χρηματικό ποσό των 505 ευρώ.

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λάρισας.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το