Τοπικά

Ήξεις αφήξεις του αρχηγού ΓΕΣ για το στρατόπεδο “Γεωργούλα”

Δεν έριξε φως στα σχέδια του υπουργείου Εθνικής Άμυνας για το στρατόπεδο “Γεωργούλα” ο αρχηγός ΓΕΣ, αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς, που χθες επισκέφθηκε τη Λάρισα.  Ο αρχηγός ΓΕΣ έστειλε μήνυμα συνέχισης της στενής συνεργασίας της χώρας μας με τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής στον αμυντικό τομέα. Από το 303 ΠΕΒ όπου βρέθηκε, για να εγκαινιάσει το νέο ξηραντήριο συσσωρευτών, ο κ. Καμπάς τόνισε πως οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις θα συνεχίσουν τη συνεργασία με τις ΗΠΑ, για να προσθέσει μεταξύ άλλων  πως “ήδη σ΄αυτόν τον τομέα υπάρχουν πάρα πολύ καλές εξελίξεις τις οποίες στο μέλλον θα δείτε κι εσείς”.

Ερωτηθείς για το μέλλον τόσο του στρατοπέδου Μπουγά στη Λάρισα, όσο και του Γεωργούλα στον Βόλο, είπε πως πρόκειται για “θέματα τα οποία διερευνώνται όλα προς την καλή διευθέτηση και συνεργασία πάντα με τις τοπικές κοινωνίες”.
Για τα εγκαίνια του ξηραντηρίου μίλησε για “μία μεγάλη προσπάθεια να κατασκευάσουμε μερικά πράγματα ώστε μόνοι μας ως στρατιωτική υπηρεσία, να φτιάχνουμε κάποια υλικά όπως με τις μπαταρίες, εξοικονομώντας χρήματα”.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το