Αθλητισμός

Ισόπαλοι 1-1 Ρήγας και Αίας

Ισόπαλοι 1-1 αναδείχθηκαν στο στάδιο του Βελεστίνου ο Ρήγας Φεραίος με τον Αίαντα Σούρπης. Οι δύο ομάδες προσπάθησαν για το «τρίποντο», αλλά περιορίστηκαν στην κατάκτηση ενός βαθμού. Στα αξιοσημείωτα το ότι είχαν και πολλές απουσίες, με τους γηπεδούχους να κάνουν μόνο μία αναγκαστική αλλαγή, ενώ η αποστολή των φιλοξενουμένων απαρτίζονταν από 13 παίκτες.

Ο Ρήγας μπήκε πιο δυνατά στο ματς και στο 7ο λεπτό «άγγιξε» το γκολ όταν ο Βαϊόπουλος τροφοδότησε τον Γάρο που με ψηλοκρεμαστό πλασέ από τα αριστερά έστειλε τη μπάλα στο αριστερό δοκάρι. Στο 9’ η κεφαλιά του Γάρου πέρασε άουτ, με το 1-0 να μην αργεί να έλθει. Ήταν στο 13ο λεπτό όταν ο Κολυμήτρας εκτέλεσε απευθείας φάουλ που κέρδισε η ομάδα του στο ημικύκλιο και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Όμως ο Αίας κατάφερε να «απαντήσει» στο 22’. Ο Δημητρίου δέχθηκε τη μπάλα από τον Κωστούλα και πάσαρε στον Παπαδόπουλο που βγήκε σε θέση τετ-α-τετ από πλάγια αριστερά και πλάσαρε εύστοχα τον Φώτο.

Από εκεί και πέρα ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά. Στο 52’ ο Βλιώρας βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει το κοντρόλ όπως θα ήθελε και έτσι απώλεσε την ευκαιρία. Στο 80’ ο Ρήγας θα μπορούσε να βρει δεύτερο γκολ στο ματς, όταν ο Γάρος έβγαλε τον Βαϊόπουλο σε θέση τετ-α-τετ. Αυτός έκανε το σουτ, αλλά την τελευταία στιγμή έβαλε την κόντρα ο Μπιρμπίλης σώζοντας την ομάδα του. Από την άλλη πλευρά, φάουλ που εκτέλεσε ο Μπιρμπίλης το 85’ πέρασε άουτ.

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Φώτο (46’ Σπηλιόπουλος), Αποστολίδης, Βλιώρας, Γοδενόπουλος, Γκάγκας, Κολυμήτρας, Γάρος, Χότζα, Βαϊόπουλος, Χόντος, Τσιτσικλής.

ΑΙΑΣ: Γκόγκος, Φαράντος, Μπιρμπίλης, Ξηροκώστας, Στεφανής, Βούλγαρης, Κομπούρας (69’ Ντούρας), Μπιρτσάι, Κωστούλας (85’ Γκιόκα), Δημητρίου, Παπαδόπουλος.

Share

Πρόσφατα άρθρα

Απάνθρωπες εικόνες στη Ρόδο: Μετέφεραν 85χρονη με εγκεφαλικό με επαγγελματική κλούβα

Την οργή μιας οικογένειας και όχι μόνο, προκάλεσε περιστατικό που το πρωί της Παρασκευής στο…

23 Δεκεμβρίου 2023

Ελεγχόμενη

Η κατάσταση με τις νοσηλείες από τον κορωνοϊό στο νοσοκομείο κρίνεται μάλλον ελεγχόμενη. Σύμφωνα με…

23 Δεκεμβρίου 2023

Περιέργεια

Με περιέργεια τα μικρά παιδιά κοιτούσαν το «βαρέλι του τροχονόμου» που έχει στηθεί στην πλατεία…

23 Δεκεμβρίου 2023

Φρίκη δίχως τέλος στα Καλύβια – Έσπασε το μαχαίρι από το μένος των χτυπημάτων του 16χρονου στον πατέρα του

Ανατριχιαστικές είναι οι πληροφορίες που προέρχονται από την άγρια δολοφονία του 71χρονου άνδρα από τον…

23 Δεκεμβρίου 2023

Επισκέπτες

Από επισκέπτες έχει γεμίσει ο Βόλος ενόψει εορτών. Από κάθε γωνιά της Ελλάδος, τουρίστες απολαμβάνουν…

23 Δεκεμβρίου 2023

Αράχωβα: Το πόρισμα για την κακοποίηση του Όλιβερ και οι αντιδράσεις των φιλοζωικών – Κατέθεσαν μήνυση

Μήνυση κατά του δράστη που κακοποίησε και βασάνισε το χάσκι κατέθεσαν τα μέλη της Πανελλήνιας…

23 Δεκεμβρίου 2023