Ελλάδα

Φρίκη δίχως τέλος στα Καλύβια – Έσπασε το μαχαίρι από το μένος των χτυπημάτων του 16χρονου στον πατέρα του

Ανατριχιαστικές είναι οι πληροφορίες που προέρχονται από την άγρια δολοφονία του 71χρονου άνδρα από τον 16χρονο γιο του στα Καλύβια το βράδυ της Παρασκευής.

Όπως προέκυψε από την έρευνα των Αρχών, ο 16χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης επέστρεψε στο σπίτι που έμενε με τον πατέρα του περίπου στις 21.00 χθες το βράδυ, ενώ νωρίτερα είχε μεταβεί στο κέντρο της Αθήνας με τον αδερφό του.

Ακολούθως, κατά την επιστροφή του πατέρα του στην κατοικία τους περίπου στις 21.20, ο κατηγορούμενος περίμενε στην είσοδό από την κεντρική πόρτα του πρώτου ορόφου, έχοντας στην κατοχή του δύο μαχαίρια και τη στιγμή της εισόδου του, του επιτέθηκε με αυτά, πλήττοντάς τον με πολλαπλά χτυπήματα στην κοιλιακή χώρα, στο θώρακα, στο λαιμό και στο πρόσωπο, προκαλώντας τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Μάλιστα, πληροφορίες του protothema.gr αναφέρουν πως από το μένος με το οποίο επιτέθηκε στον πατέρα του, ένα από τα μαχαίρια έσπασε ενώ τον χτυπούσε ασταμάτητα.
Ο 71χρονος επιχείρησε να διαφύγει, κατεβαίνοντας την σκάλα της κατοικίας, έως ότου κατέληξε στον αύλειο χώρο του ισογείου, όπου εντοπίστηκε η σορός του. Αμέσως μετά το έγκλημα, ο 16χρονος επικοινώνησε τηλεφωνικά με φιλικό του πρόσωπο, καθώς και με τη μητέρα του και τον αδερφό του, ενημερώνοντάς τους για την πράξη στην οποία προέβη.

Αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο και προχώρησαν στη σύλληψη του 16χρονου. Όπως διαπιστώθηκε, ο 71χρονος έφερε πολλαπλά τραύματα στη θωρακική κοιλότητα, στην κοιλιακή χώρα, στο αριστερό μάτι και στο αριστερό αυτί.

Πήρε προθεσμία ο 16χρονος

Προθεσμία για το πρωί της Τετάρτης προκειμένου να απολογηθεί ζήτησε και έλαβε από τον Ανακριτή ο 16χρονος πατροκτόνος των Καλυβίων ο οποίος ομολόγησε πως χθες το βράδυ μαχαίρωσε και σκότωσε τον 71χρονο πατέρα του μέσα στο σπίτι τους επί της οδού Γαλήνης. Στον 16χρονο ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία, οπλοφορία και οπλοχρησία.

Ο ανήλικος, καθ ομολογία δράστης οδηγήθηκε νωρίτερα στα Δικαστήρια της Ευελπίδων συνοδευόμενος από τη μητέρα του και τον 19χρονο αδελφό του και στη συνέχεια πέρασε την πόρτα του ανακριτικού γραφείου.
Την ίδια ώρα, τα πρώτα λόγια του 16χρονου στους Αστυνομικούς που του πέρασαν χειροπέδες αποκαλύπτουν το κίνητρο της άγριας δολοφονίας.

Ο ανήλικος φέρεται να υποστήριξε ότι το θύμα κακοποιούσε για χρόνια τόσο τον ίδιο όσο και τη μητέρα και τον μεγαλύτερο αδελφό του οι οποίοι είχαν αναγκαστεί να φύγουν από το σπίτι.

Πηγή:protothema

Share
Ετικέτες: Καλύβια

Πρόσφατα άρθρα

Επισκέπτες

Από επισκέπτες έχει γεμίσει ο Βόλος ενόψει εορτών. Από κάθε γωνιά της Ελλάδος, τουρίστες απολαμβάνουν…

23 Δεκεμβρίου 2023

Αράχωβα: Το πόρισμα για την κακοποίηση του Όλιβερ και οι αντιδράσεις των φιλοζωικών – Κατέθεσαν μήνυση

Μήνυση κατά του δράστη που κακοποίησε και βασάνισε το χάσκι κατέθεσαν τα μέλη της Πανελλήνιας…

23 Δεκεμβρίου 2023

Έντιμα

Συναισθηματικά φορτισμένη εμφανίστηκε χθες στην τελευταία της συνέντευξή Τύπου στην Περιφερειακή ενότητα με την ιδιότητα…

23 Δεκεμβρίου 2023

Πράγα: Ημέρα εθνικού πένθους το Σάββατο στην Τσεχία – Ενός λεπτού σιγή το μεσημέρι για τα θύματα στο πανεπιστήμιο

Η Τσεχία έχει κηρύξει την σημερινή ημέρα, Σάββατο 23 Δεκεμβρίου, σε ημέρα εθνικού πένθους για…

23 Δεκεμβρίου 2023

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για τις δύο συλλήψεις και το ένα κιλό κοκαΐνης στον Βόλο

Συνελήφθησαν, χθες (22-12-2023) το βράδυ σε περιοχή του Βόλου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών…

23 Δεκεμβρίου 2023

Κύπρος – «Υπόθεση Μαγκνίτσκι»: Ξέπλυμα ρωσικής φορολογικής απάτης, πολυτελείς επαύλεις και περίεργοι θάνατοι

Η Κύπρος για ακόμα μία φορά γίνεται θέμα συζήτησης στα διεθνή ΜΜΕ, λόγω των «διευκολύνσεων»…

23 Δεκεμβρίου 2023