Αθλητισμός

Από τη 10η θέση αποχαιρετά το 2023 ο Βόλος

Ο Βόλος αποχαιρετά το 2023 κατέχοντας την 10η θέση στην κατάταξη της Σούπερ Λιγκ (ισοβαθμεί με τον Πανσερραϊκό με 14 βαθμούς), αισιοδοξώντας ότι στα 11 παιχνίδια που απομένουν μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου θα έχει καταφέρει να συγκεντρώσει όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς, προκειμένου να μην μπλέξει σε περιπέτειες.

Πέρυσι η ομάδα είχε αγωνιστεί στα πλέι οφ για πρώτη φορά στην ιστορία της, ενώ φέτος δεν ξεκίνησε καλά τη χρονιά συγκεντρώνοντας μόλις έξι βαθμούς στις 10 πρώτες αγωνιστικές. Η διοίκηση προχώρησε σε αλλαγή προπονητή, την ομάδα ανέλαβε ο Άνχελ Λόπεθ και με τον Ισπανό τεχνικό οι «κυανέρυθροι» απέσπασαν οκτώ βαθμούς σε πέντε παιχνίδια.

Η ήττα από τον Παναθηναϊκό ήταν η πρώτη για τους «κυανέρυθρους» στο πρωτάθλημα με τον Άνχελ Λόπεθ στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας, στο τελευταίο ματς για το 2023. Το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ διακόπτεται για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και θα επαναρχίσει την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου, με τον Βόλο να αγωνίζεται στην «OPAP Arena» με την ΑΕΚ.

Κόντρα στους «πράσινους» ο Βόλος στάθηκε πολύ καλά, παρά την ήττα με 3-0 (τα γκολ σημειώθηκαν από το 64’ και μετά) και δικαίως διαμαρτύρεται για την φάση του 48ου λεπτού, όταν ο διαιτητής Βεργέτης δεν απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Μπερνάρ. Το παιχνίδι σίγουρα θα ήταν διαφορετικό, αν ο Παναθηναϊκός αγωνιζόταν για ένα σχεδόν ημίχρονο με παίκτη λιγότερο με το σκορ στο 0-0.

Ήταν το πρώτο παιχνίδι στο πρωτάθλημα, στο οποίο ο Βόλος δεν σκόραρε με τον Άνχελ Λόπεθ στον πάγκο του (δεν είχε σκοράρει και στο ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, άσχετα αν είχε ακυρωθεί κανονικό γκολ του Μωραΐτη).

Από την άλλη θα πρέπει να επισημάνουμε το γεγονός ότι ο Βόλος έχει δεχθεί γκολ στα 14 από τα 15 παιχνίδια που έχει δώσει φέτος στη Σούπερ Λιγκ. Η ανασταλτική λειτουργία, πάντως, έχει βελτιωθεί το τελευταίο διάστημα, όπως και η επιθετική γι’ αυτό άλλωστε και οι «κυανέρυθροι» έχουν καταφέρει να πάρουν βαθμούς και να ξεφύγουν από την ουρά της βαθμολογίας.

Share
Ετικέτες: Βολος

Πρόσφατα άρθρα

Γιορτινό

Σε γιορτινό «μουντ» η είσοδος από το φροντιστήριο της φωτογραφίας, ομορφαίνοντας με αυτόν τον τρόπο…

23 Δεκεμβρίου 2023

Κέντρισε

Τα βλέμματα μικρών και μεγάλων κέντρισε το τροχονομικό βάθρο που θα βρίσκεται για αρκετές μέρες…

23 Δεκεμβρίου 2023

Καλογερόπουλος: Κλείσαμε καλά τη χρονιά και ανεβήκαμε βαθμολογικά

Ο Αλέξης Καλογερόπουλος αναφερόμενος στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό τόνισε τα εξής: «Μετά το δεύτερο…

23 Δεκεμβρίου 2023

Τον τελευταίο της αγώνα για το 2023 δίνει με ΣΚ Ιωάννινα η Ανόρθωση

Το τελευταίο της παιχνίδια για το 2023 δίνει η Ανόρθωση, η οποία υποδέχεται τον ΣΚ…

23 Δεκεμβρίου 2023

Τα ονόματα επιτυχόντων από Γυμνάσια και Λύκεια στον πανελλήνιο διαγωνισμό – Δεκάδες μαθητές λάτρεις της αστρονομίας

Τους 180 μαθητές από Γυμνάσια και Λύκεια της χώρας προσέγγισαν οι συμμετέχοντες στον 29ο Πανελλήνιο…

23 Δεκεμβρίου 2023

Στο 85% οι πληρότητες για τα Χριστούγεννα

  Στο 85% περίπου ανέρχονται οι πληρότητες για το τετραήμερο των Χριστουγέννων, ενώ αναμένεται να…

23 Δεκεμβρίου 2023