Ελλάδα

Ηράκλειο: 16χρονη έκανε απόπειρα αυτοκτονίας – Την εκβίαζε ο 28χρονος πρώην σύντροφός της

Τέλος στη ζωή της αποπειράθηκε να βάλει μία 16χρονη στο Ηράκλειο, καθώς είχε πέσει θύμα εκβιασμού από τον πρώην σύντροφό της, σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλαν οι γονείς της.
Ο 28χρονος εκβίαζε την 16χρονη ότι θα δημοσιεύσει στο Facebook γυμνές φωτογραφίες της, με συνέπεια εκείνη να κάνει απόπειρα αυτοκτονίας, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία που έκαναν οι γονείς σε αστυνομικό τμήμα.
Η 16χρονη αποφάσισε να φύγει από το σπίτι της και να πάει να βρει τον 28χρονο στη Θεσσαλονίκη, όπου ζει. Ομως, το ζευγάρι δεν τα πήγαινε καλά και η σχέση διακόπηκε αρκετές φορές. Τα σοβαρά προβλήματα ξεκίνησαν την τελευταία φορά που η 16χρονη αποφάσισε να χωρίσουν.

Τότε ο 28χρονος άρχισε να την απειλεί και να την εκβιάζει, κατήγγειλαν οι γονείς, σύμφωνα με την ιστοσελίδα cretapost. Της έλεγε ότι αν δεν του δώσει χρήματα τότε θα δημοσιεύσει στο Facebook γυμνές φωτογραφίες της.
Την πρώτη φορά η 16χρονη υπέκυψε και του έστειλε χρήματα, αλλά εκείνος συνέχισε να την εκβιάζει. Τότε, η νεαρή κοπέλα αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της, καταναλώνοντας ποσότητα χαπιών.
Ευτυχώς, το αντιλήφθηκαν οι γονείς της, που τη μετέφεραν στο νοσοκομείο και τότε η 16χρονη τους αποκάλυψε τι είχε συμβεί και εκείνοι κατήγγειλαν το περιστατικό στην αστυνομία.
Πλέον, οι αρχές αναζητούν στη Θεσσαλονίκη τον 28χρονο.

Πηγή: iefimerida.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το