Ελλάδα

Είπε «βοήθεια» και ξεψύχησε: Τι λένε οι μάρτυρες που βρήκαν μαχαιρωμένη την 32χρονη Δώρα

Τις τελευταίες στιγμές της 32χρονης Δώρας, η οποία το απόγευμα της Τετάρτης δολοφονήθηκε στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών, περιέγραψε ο εφημέριος πατήρ Θεόδωρος Γεωργόπουλος μιλώντας σήμερα σε τηλεοπτικές κάμερες.

«Όταν πήγα εγώ εκεί, της λέω “Θοδώρα τι κάνεις;”, ανέφερνε και ξεψυχούσε εκείνη την ώρα», είπε ο ιερέας αναφερόμενος στη στιγμή που είδε την 32χρονη.

Σύμφωνα με την περιγραφή του, την άτυχη γυναίκα άκουσε αρχικά ένας άντρας να φωνάζει «βοήθεια» και την είδε να τρέχει. Όταν την πλησίασε, πήγε να την πιάσει για να τη βοηθήσει αλλά εκείνη έπεσε κάτω. «Εκεί που έπεσε, εκεί ξεψύχησε», δήλωσε ο πατήρ Θεόδωρος. «Το μόνο που είπε ήταν “βοήθεια”», συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με τον ιερέα, από το σημείο που ο δολοφόνος μαχαίρωσε την 32χρονη μέχρι το σημείο που τελικά έπεσε και άφησε την τελευταία της πνοή, υπήρχαν σταγόνες αίματος ανά δύο μέτρα.

Ο ίδιος τόνισε επίσης ότι γνώριζε την 32χρονη, καθώς εκείνη το τελευταίο διάστημα πήγαινε τακτικά στο νεκροταφείο προκειμένου να επισκεφθεί τον τάφο στενού της φίλου που σκοτώθηκε σε τροχαίο. Η απώλεια αυτή της είχε κοστίσει και ο πατήρ Θεόδωρος, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, τη συμβούλευσε να λάβει ιατρική βοήθεια.

Όπως εξήγησε, πράγματι η 32χρονη ζήτησε ιατρική βοήθεια. Στη συνέχεια η Δώρα πήγαινε και πάλι τακτικά στο νεκροταφείο, αλλά δεν έτυχε να ξανασυζητήσει με τον ιερέα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με την περιγραφή του ιερέα, τη στιγμή που έγινε η δολοφονία, γύρω στις 5 το απόγευμα, στο νεκροταφείο βρίσκονταν περίπου 4 με 5 άτομα, αλλά όχι κοντά στο σημείο του εγκλήματος. Παράλληλα, τόνισε ότι ο μπροστινός τοίχος της περίφραξης του νεκροταφείου είναι ψηλός, προς τα πίσω όμως χαμηλώνει και από τα σύρματα μπορεί κάποιος πιο εύκολα να μπει και να βγει.

Τέλος, σύμφωνα με την περιγραφή εργαζόμενου στο Β’ Νεκροταφείο, κανείς δεν ακολούθησε την ελέγκτρια της εφορίας από το σημείο που μαχαιρώθηκε μέχρι το σημείο όπου τελικά έπεσε νεκρή.

Πηγή: iefimerida

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το