Τοπικά

Ημερίδα για την Ολυμπιακή ιδέα και τα αναβολικά στη Λάρισα

say no

Την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 10:00 π.μ., θα πραγματοποιηθεί ¨Ημερίδα¨, με θέμα «Αναβολικά: ο μέγιστος κίνδυνος για τη Νεολαία, Γενετικό Ντόπινγκ: το μέγα πρόβλημα για την Κοινωνία».
Η συγκεκριμένη εκδήλωση θα γίνει στο Αμφιθέατρο της Ιατρικής Σχολής της Λάρισας, στο κτίριο Κατσίγρα (οδός Παπακυριαζή 22, Πλατεία Ταχυδρομείου).
Τα θέματα της ¨Ημερίδας¨ έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον αφού αναφέρονται στο τεράστιο πρόβλημα των αναβολικών.
Συνδιοργανώνεται από τη μη κερδοσκοπική εταιρεία Α.ΧΩ.Α, τον ΣΕΓΑΣ, το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, την Περιφέρεια Θεσσαλίας και το Δήμο Λαρισαίων.
Για το θέμα του Γενετικού Ντόπινγκ θα εισηγηθούν οι καθηγητές Αθανάσιος Τζιαμούρτας, Αναπληρωτής Καθηγητής της Βιοχημείας της Άσκησης, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (Π.Θ.) και Δημήτριος Κουρέτας, Καθηγητής Βιοχημείας – Βιοτεχνολογίας του Π.Θ, ενώ ο Πρόεδρος της εταιρείας Α.ΧΩ.Α. και πρώην Υφυπουργός Εσωτερικών Γιώργος Κατσιμπάρδης θα αναπτύξει το μεγάλο θέμα των αναβολικών, με την κλασική του μορφή, όπως τη γνωρίζουμε σήμερα.
Επίσης θα καταθέσουν τις επιστημονικές τους απόψεις ο καθηγητής Εγκληματολογίας και ΜΜΕ, πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης, ο Πρύτανης του Π.Θ. Γιώργος Πετράκος, ο Κοσμήτορας του Τ.Ε.Φ.Α.Α, του Π.Θ., Καθηγητής Ιωάννης Κουτεντάκης, και ο Καθηγητής του Π.Θ. Δημήτρης Σούλας.
Στην έναρξη της ¨Ημερίδας¨ θα απευθύνουν χαιρετισμό ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ.κ. Ιγνάτιος, ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κωνσταντίνος Αγοραστός, ο Δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης, ο Γ.Γ. ΣΕΓΑΣ και πρώην Πρόεδρος Βασίλης Σεβαστής, ο Ταμίας της εταιρείας Α.ΧΩ.Α, πρώην Πρόεδρος του ΚΑΤ, Τάκης Βίγλας και το Μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ Δημήτρης Χαχάμης.
Στην εκδήλωση αυτή θα κάνουν παρεμβάσεις ο Αντιπρόεδρος της εταιρείας Α.ΧΩ.Α, πρώην Εθνικός Προπονητής ΣΕΓΑΣ, Κώστας Γαντζίας, ο Πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας Αντώνης Χιώτης και ο Εθνικός Προπονητής Ε-Ν ΣΕΓΑΣ Ιωάννης Κουτσιώρας.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το