Αθλητισμός

«Είμαστε απλήρωτοι αλλά συνεχίζουμε…»

Το παράπονό τους για το ότι παραμένουν απλήρωτοι εξέφρασαν οι ποδοσφαιριστές της Νίκης, που χθες δεν προπονήθηκαν λόγω έλλειψης ζεστού νερού στα αποδυτήρια. «Οι πληρωμές θα γίνουν την ερχόμενη εβδομάδα» υποσχέθηκε η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου.
Προπόνηση δεν έγινε χθες στη Νίκη. Το προπονητικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές πήγαν χθες στο γήπεδο, αλλά δεν υπήρχε ζεστό νερό στα αποδυτήρια, με συνέπεια φύγουν άπραγοι.
Για το θέμα αυτό και για την κατάσταση στην ομάδα μίλησαν χθες οι Δημήτρης Δημολιός, Φίλιππος Σκοπελίτης και Νέτι Μέτσε. Οι τρεις ποδοσφαιριστές, που εκπροσώπησαν όλη την ομάδα, φιλοξενήθηκαν στον Blue Heart FM και στην εκπομπή «Ισορροπίες». Μεταξύ άλλων είπαν τα εξής:
Για τον λόγο που δεν έγινε προπόνηση:
ΔΗΜΟΛΙΟΣ: «Θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι η σημερινή (σ.σ. χθεσινή) προπόνηση δεν έγινε επειδή είμαστε απλήρωτοι, γιατί απλήρωτοι είμαστε κάποιοι 2,5 και κάποιοι 3,5 μήνες. Θα μπορούσαμε να μην είχαμε κάνει και το προηγούμενο διάστημα. Ο λόγος που δεν κάναμε προπόνηση ήταν επειδή δεν είχε ζεστό νερό για να κάνουμε μπάνιο. Πάντως τα οικονομικά προβλήματα υπάρχουν».
Για το αν υπάρχει θέμα για το παιχνίδι με Τηλυκράτη:
ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ: «Κανένα θέμα. Έχουμε κάνει «έξι στα έξι». Δεν θέλουμε να πάει στράφι ο κόπος που κάναμε και να απογοητεύσουμε τους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα μας παρά τα προβλήματα. Με τα παιδιά μιλήσαμε και είπαμε ότι θα το πάμε μέχρι το τέλος με τα όποια προβλήματα υπάρχουν».
Για το αν η ομάδα είναι έτοιμη για τον κυριακάτικο αγώνα:
ΜΕΤΣΕ: «Η ομάδα είναι πανέτοιμη. Έχουμε μια σημαντική απώλεια, που είναι ο Γιώργος Νικλητσιώτης, αλλά πιστεύω ότι θα την καλύψουμε. Πάμε μόνο για τη νίκη».
ΔΗΜΟΛΙΟΣ: «Κάθε παιχνίδι το κοιτάμε ξεχωριστά. Όπως στα προηγούμενα έξι που έχουμε κάνει το σερί, εμείς θέλουμε να το συνεχίσουμε, όμως είναι πολύ δύσκολο να το διαχειριστείς όταν έχεις τόσες νίκες μαζεμένες. Πιστεύω ότι και σε αυτό το ματς θα τα καταφέρουμε και θα κερδίσουμε».
Για το αν επηρεάζουν τους παίκτες τα προβλήματα:
ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ: «Απ’ ό,τι φαίνεται μέχρι στιγμής δεν έχουν επηρεάσει το αγωνιστικό κομμάτι αυτά τα προβλήματα. Ωστόσο όταν πάμε στην προπόνηση σκεφτόμαστε διάφορα. Όταν ο άλλος δεν έχει ρεύμα, δεν έχει φως, δεν έχει νερό να κάνει μπάνιο σπίτι του, σίγουρα τα προβλήματα του κάθε ανθρώπου επηρεάζουν την καθημερινότητά του. Το ίδιο συμβαίνει και με μας. Δεν μπορείς να πας και να αποδίδεις το ίδιο όταν είσαι πληρωμένος και το ίδιο όταν είσαι απλήρωτος και δεν έχεις ρεύμα σπίτι σου. Είναι φυσιολογικό. Σίγουρα επηρεάζουν αυτά τα προβλήματα και σιγά-σιγά γίνονται όλο και πιο έντονα. Ωστόσο προσπαθούμε…».
Για τις οφειλές στη ΔΕΗ:
ΔΗΜΟΛΙΟΣ: «Σχετικά με τις πληρωμές του ρεύματος δεν τις κάνει ούτε ο πρόεδρος, ούτε κανείς. Τις κάνουμε εμείς, οι λογαριασμοί είναι στα δικά μας ονόματα. Ωστόσο για να τους πληρώσουμε, θα πρέπει να έχουμε πληρωθεί και τον μισθό μας».
Για τη συμπαράσταση των φιλάθλων στην Ιστιαία:
ΜΕΤΣΕ: «Ο κόσμος μας βοήθησε πάρα πολύ. Σε μια φάση στο τέλος του αγώνα ένιωσα ότι ήμουν στο γήπεδό μας όταν είδα το πόσο πανηγύρισαν το αποτέλεσμα. Η βοήθειά τους ήταν σημαντική και πιστεύω ότι θα μας ακολουθήσουν και στη Λευκάδα. Αν και είναι δύσκολο, θα το ήθελα πολύ».
Για τους αρχηγούς:
ΜΕΤΣΕ: «Είχε γίνει ένα θέμα με τους αρχηγούς. Θέλω να πω ότι είμαστε ένα. Οι αρχηγοί μας εκπροσωπούν στο γήπεδο. Όπως μας εκπροσώπησαν αυτοί εμάς, έτσι εκπροσωπούμε κι αυτούς τώρα. Κάποιοι άλλοι θα είναι άλλη φορά».
Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος:
ΜΕΤΣΕ: «Πρέπει να συνεχίσουμε δυνατά, να πάμε την ομάδα όσο ψηλότερα γίνεται και να μείνουμε ενωμένοι μέχρι το τέλος».
ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ: «Μόνο όποιος έχει παίξει σ’ αυτή την ομάδα μπορεί να το καταλάβει. Και απλήρωτος να είσαι, δεν μπορείς να φύγεις. Ωστόσο κάποια παιδιά δεν θα αντέξουν μέχρι το τέλος. Είναι μέσα τρεις μήνες και αν γίνουν τέσσερις και πέντε οι μήνες δεν μπορούν να ζητούν από τους γονείς τους χρήματα. Είμαστε τόσο δεμένοι που κάποια παιδιά που είμαστε από Βόλο κάνουμε τραπέζια σε συμπαίκτες μας. Για παράδειγμα ο Γαρυφαλλόπουλος έχει ξοδέψει μεγάλο ποσό σε βενζίνη για πήγαινε-έλα από τη Λάρισα και ακόμη δεν έχει πάρει λεφτά. Και ο προπονητής μας κάνει υπεράνθρωπες προσπάθειες».
Κολόζος: Το παραμύθι του κ. Τζήμα δεν έχει τέλος
Καυστικός κατά του Θανάση Τζήμα εμφανίστηκε ο Στέλιος Κολόζος. Ο αντιπρόεδρος του Γ.Σ.Β. «Η Νίκη» δήλωσε στον Blue Heart FM τα εξής:
«Πήγα στην προπόνηση το μεσημέρι όπου τα παιδιά βίωσαν την απουσία του προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής για μια ακόμη φορά τον τελευταίο καιρό. Τα παιδιά αυτά βρίσκονται στην καρδιά μας. Έχουν αξιοπρέπεια, παλεύουν για την αξιοπρέπεια την ομάδα μας και θα τελειώσουν με τη Νίκη μας όσο πιο ψηλά γίνεται, αλλά τα προβλήματα δεν τους αφήνουν.
Όπως ακούστηκε, τα παιδιά είναι απλήρωτα δύο και τρεις μήνες. Άλλοι λένε ότι είναι πληρωμένοι (σ.σ. οι παίκτες), αλλά είναι εξαφανισμένοι. Υπάρχει φόβος να πάνε τα παιδιά στα σπίτια και να βρουν τις πόρτες κλειστές εξαιτίας οφειλών στα ενοίκια, χωρίς ρεύμα, ενώ δεν έχουν να βάλουν ούτε βενζίνη στα αυτοκίνητά τους, εάν θέλει ο κόουτς να κάνει μια προπόνηση εκτός Βόλου.
Συνέχεια δίνονται υποσχέσεις. Οι δύο προπονητές παλεύουν μόνοι τους και αυτοί από τη μέρα που ήρθαν δεν έχουν πάρει ούτε ευρώ. Ο κόσμος πρέπει να ξέρει τι γίνεται και να στηρίξει τα παιδιά ακόμη και μετά από γκέλα.
Δυστυχώς το παραμύθι του κ. Τζήμα δεν έχει τέλος. Τα παιδιά κάνουν προπόνηση μόνα τους και με τους ανθρώπους που τους περιβάλλουν, αλλά θα δώσουν και την ψυχή τους για τη Νίκη. Καλά θα κάνει ο κ. Τζήμας να κάνει πίσω, να μην υπόσχεται, να αφήσει την ομάδα να ηρεμήσει».
Ο κ. Κολόζος επανέλαβε τη γνωστή του θέση καλώντας τον κ. Τζήμα να αποχωρήσει. «Εκφράζοντας την προσωπική μου άποψη θα έλεγα πως ο κ. Τζήμας καλό θα ήταν να αποχωρήσει. Άλλωστε δεν υπάρχει το τελευταίο διάστημα, τον ψάχνουν να τον βρουν στα τηλέφωνα και δεν τον βρίσκουν. Ακόμη και σε θέματα ανθρωπιάς δεν στάθηκε κοντά. Στα πιο κρίσιμα παιχνίδια δεν συνοδεύει την ομάδα. Μας έχει κουράσει το ψέμα. Μέχρι τώρα έχουν βοηθήσει μερικοί άνθρωποι. Απ’ αυτούς και τον κόσμο της Νίκης έχουν πληρωθεί τα παιδιά, αλλά οι μεγάλες χορηγίες δεν έχουν έρθει στην ομάδα» είπε ο αντιπρόεδρος της Ερασιτεχνικής και απηύθυνε κάλεσμα στους φιλάθλους:
«Όσοι θέλουν να βοηθήσουν την ομάδα να έρθουν στη διοίκηση της Ερασιτεχνικής, στη Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου, αλλά όχι στον κ. Τζήμα. Ας έρθει ο κόσμος να γεμίσει το γήπεδο στο παιχνίδι με την Πύδνα, γιατί τα χρήματα θα πάνε στους ποδοσφαιριστές».
Η απάντηση της Δ.Ε.
Από την πλευρά της η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης απάντησε σχετικά με τη μη πραγματοποίηση της χθεσινής προπόνησης υποσχόμενη ότι οι πληρωμές θα γίνουν την ερχόμενη εβδομάδα. Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η διοίκηση ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924, πληροφορήθηκε με έκπληξη πως δεν πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Τρίτης (7/3). Μάλιστα από δημοσιεύματα μάθαμε και τους λόγους.
Πληροφορούμε τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας, ότι οι πληρωμές των ποδοσφαιριστών μας, είναι προγραμματισμένες για την επόμενη εβδομάδα και φυσικά θα πραγματοποιηθούν. Να σημειωθεί, ότι η διοίκηση δεν έχει δεσμευθεί για πληρωμές λογαριασμών ΔΕΗ, Ύδρευσης ή τηλεφώνων προς τους ποδοσφαιριστές της.
Τέλος να σημειωθεί ότι παλεύουμε μόνοι μας, με συμμάχους τον κόσμο μας (έσοδα από τα εισιτήρια, τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι στις 26/2) και αυτά των χορηγών μας, τους οποίους και ευχαριστούμε για μία ακόμα φορά».
Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το