Κόσμος

Η οικογένεια παιδόφιλου στο επίκεντρο των ερευνών για τη μικρή Μαντλίν

Οι βρετανικές αστυνομικές αρχές εντείνουν τις έρευνές τους για την υπόθεση της εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν Μακκάν, παρότι το κοριτσάκι αγνοείται εδώ και εννέα ολόκληρα χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Σκότλαντ Γιαρντ, που επικαλείται δημοσίευμα της κυριακάτικης «Sun», στο επίκεντρο των ερευνών, το τελευταίο διάστημα, βρίσκεται η οικογένεια ενός παιδόφιλου, ο οποίος πέθανε από καρκίνο σε ηλικία 64 ετών το 2010.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η αστυνομία παρακολουθούσε την πρώην σύζυγο του Ρέιμοντ Χιούλετ η οποία ζει στη Γερμανία και των έξι παιδιών του, δύο από τα οποία διαμένουν στην Πορτογαλία.

Ο λόγος είναι ότι ο παιδόφιλος, που ζούσε σε περιοχή κοντά στο ξενοδοχείο απ’ όπου εξαφανίστηκε η Μαντλίν, εκμυστηρεύτηκε σε ένα γράμμα που έγραψε στον γιο του, ότι το κορίτσι έπεσε θύμα απαγωγής από μία βελγική συμμορία.

Η Σκότλαντ Γιαρντ ήθελε να διαπιστώσει, εάν υπάρχει σύνδεση μεταξύ της οικογένειας του Χιούλετ και της συμμορίας, χωρίς ωστόσο να εμπλέκει την πρώην σύζυγο και τα παιδιά του παιδόφιλου με την εξαφάνιση της Μαντλίν.

Σύμφωνα με πηγή που μίλησε στη «Sun»: «η παρακολούθηση στόχευε στην συγκέντρωση πληροφοριών για την οικογένεια του παιδόφιλου και των διασυνδέσεών της. Οι ίδιοι δεν ήταν ύποπτοι».

Η βρετανική αστυνομία συνεργάστηκε με την πορτογαλική αστυνομία προκειμένου να διεξάγει τις έρευνες.

«Ο Χιούλετ ισχυρίστηκε ότι κύκλωμα σωματεμπορίας πήρε τη Μαντίλ και η επιχείρηση παρακολούθησης στόχευε να διαπιστώσει, εάν υπάρχει επικοινωνία μεταξύ των μελών της συμμορίας με την οικογένεια του παιδόφιλου. Εάν το κορίτσι απήχθη εκεί, υπάρχει πάντα η πιθανότητα να είναι ακόμη ζωντανή», είπε η ίδια πηγή στην εφημερίδα.

Πηγή: Sun

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το