Αθλητισμός

Ικανοποίηση στον Σύνδεσμο Φιλάθλων Ολυμπιακού Βόλου για τη συνάντηση με στελέχη του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ

Την ικανοποίησή της για την πρόσφατη συνάντηση με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας εκφράζει η διοίκηση του Συνδέσμου Φιλάθλων Ολυμπιακού Βόλου. Σύμφωνα με ανακοίνωσή της, τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής δεσμεύτηκαν ότι θα προωθήσουν με κάθε τρόπο το αίτημα για δικαίωση του Ολυμπιακού και επιστροφή στα γήπεδα της Super League.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Πριν λίγες μέρες πραγματοποιήθηκε μεγάλη και σημαντική σύσκεψη στα γραφεία της ΚΟ του τοπικού Συριζα, μεταξύ μελών της Ν.Ε. και οπαδών του Ολυμπιακού Βόλου, δημοσιογράφων και του υποψήφιου Δημάρχου κ. Ι. Αποστολάκη.
Το θέμα της σύσκεψης, η δικαίωση και η αποκατάσταση του Ολυμπιακού Βόλου μετά τις πρόσφατες τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις για το Κοριόπολις 1.
Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα, υπήρξε κατανόηση, συναίνεση και συμφωνία από όλες τις πλευρές.
Η δικαίωση του Ολυμπιακού μας και η θέση του στην Super League από φέτος σαν 15ος είναι μονόδρομος και ό,τι πιο δίκαιο μπορεί να γίνει.
Είμαστε αισιόδοξοι. Ευχαριστούμε τα μέλη της Ν.Ε. του Σύριζα για το ενδιαφέρον τους και την διάθεσή τους για να φέρουνε εις πέρας την δικαίωση του Ολυμπιακού Βόλου.
Αυτό που δεν έκαναν πριν λίγα χρόνια οι του ΠΑΣΟΚ και οι βουλευτές τους, σήμερα καλούνται οι του τοπικού Σύριζα με όλα τα πολιτικά πρόσωπα, τους Υφυπουργούς κ. Παπανάτσιου, κ. Χρυσοβελώνη, τον Γενικό Γραμματέα του Υπ. Εσωτερικών κ. Πουλάκη, τους δύο βουλευτές κκ. Μεϊκόπουλο και Μπαλή, να εκπληρώσουνε την μεγάλη τους αποστολή, να μας δώσουνε πίσω τα όνειρά μας και να γίνουνε οι ήρωες της πόλης μας.
Μας υποσχέθηκαν οι της Ν. Ε. ότι όλοι μαζί θα επισκεφτούνε τον Πρωθυπουργό κ. Αλ. Τσίπρα για το πανβολιώτικο αίτημα μια μεγάλης πόλης.
Είμαστε αισιόδοξοι ότι όλοι μαζί θα το πετύχουμε. Την αποκατάσταση του δικαίου και της νομιμότητας. Και ο κόσμος του Ολυμπιακού ποτέ δεν ξεχνά και θα είμαστε ευγνώμονες για πάντα.
Ο Ολυμπιακός μας, η μεγαλύτερη επαρχιακή ομάδα στην χώρα μας με 18.000 κόσμο να γεμίζει το Πανθεσσαλικό, θα δικαιωθεί και θα παίξει στη Super League, εκεί που ήτανε, εκεί που του αξίζει.
Ο αγώνας τώρα αρχίζει. Να δικαιωθούνε οι 30 πορείες μας μέσα σ’ έναν χρόνο.
Να επιστρέψει το χαμόγελό μας, η περηφάνια, οι στόχοι, το όραμα και η ελπίδα.
Ταυτόχρονα δεν ξεχνάμε τους φετινούς στόχους και αγώνες και καλούμαστε σε μεγάλη συσπείρωση και ενότητα, δηλώνουμε δυνατοί και ζωντανοί, εγγυόμαστε το μέλλον του Συλλόγου και κρατάμε όρθια την αγαπημένη μας ομάδα.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το