Τοπικά

Ιάσονας Αποστολάκης: “Το αποτέλεσμα είναι απογοητευτικό, αλλά εμείς δεν πρόκειται να απογοητευτούμε”

Σε δήλωσή του για το εκλογικό αποτέλεσμα, ο επικεφαλής του συνδυασμού “Μαζί για τον Βόλο”, κ. Ιάσονας Ασποτολάκης τόνισε:

Δώσαμε το μεγάλο και δύσκολο αγώνα μας, για να μεταφέρουμε στους Βολιώτες το μήνυμα της δημοκρατίας, της συναίνεσης και του διαλόγου.
Αντιμετωπίσαμε και εμείς, και οι άλλες δημοκρατικές δημοτικές παρατάξεις, το μαύρο μέτωπο της προπαγάνδας, της συκοφαντίας και της λάσπης.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε, από τα βάθη της καρδιάς μας, τους συμπολίτες που μας εμπιστεύτηκαν και μας στήριξαν σε αυτόν τον δύσκολο αγώνα.
Προσωπικά, θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα, όλους τους υποψήφιους του συνδυασμού μας, που έδωσαν τον δικό τους ανιδιοτελή αγώνα, με δύναμη και πίστη σε όσα πρεσβεύουμε.
Την επόμενη τετραετία, σε ότι μας αφορά, από τη θέση την οποία μας κατέταξε ο Βολιώτικος λαός, θα συνεχίσουμε να δίνουμε με την ίδια δύναμη, τον ίδιο αγώνα, για να προασπίσουμε τα συμφέροντα των δημοτών.
Το αποτέλεσμα είναι απογοητευτικό, αλλά εμείς δεν πρόκειται να απογοητευτούμε. Αντίθετα, θα συνεχίσουμε για όλη την επόμενη τετραετία, να παλεύουμε μέσα και έξω από το δημοτικό συμβούλιο, και στους δρόμους της πόλης, για ένα Βόλο αντάξιο των παραδόσεών του.
Ο Βόλος, σε αυτήν την τετραετία, εύχομαι και ελπίζω να έχει καλή τύχη!

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το