Τοπικά

Η βολιώτικη μπίρα ΑΡΓΩ ανάμεσα στα εκλεκτότερα delicatessen προϊόντα

ARGO_CRAFT_BEER

Την τιμητική τους είχαν η Θεσσαλία και ο Βόλος, με την μπίρα ΑΡΓΩ, στο φετινό CHRISTMAS FOOD FESTIVAL, που διοργάνωσε το Αθηνόραμα στo χώρο της HELEXPO ΔΕΘ στο Μαρούσι το τριήμερο 4-6 Δεκεμβρίου 2015.
Ανάμεσα στα εκλεκτότερα delicatessen προϊόντα από τους καλύτερους μικρούς παραγωγούς της Ελλάδας, η ΑΡΓΩ GOLDEN ALE ξεχώρισε, αποσπώντας διθυραμβικές κριτικές από έμπειρους γευσιγνώστες και απαιτητικούς καταναλωτές. Τουλάχιστον 1500 επισκέπτες, μεταξύ των οποίων διάσημοι σεφ, γευσιγνώστες, δημοσιογράφοι και ειδικοί στη μπύρα, στάθηκαν στο περίπτερο της Μικροζυθοποιίας Θεσσαλίας και δοκίμασαν τη μοναδική ΑΡΓΩ Golden Ale από 100% ελληνικές βύνες, εκφράζοντας τον ενθουσιασμό τους για την ποιότητα και τη γεύση της και καλοσωρίζοντας με τον καλύτερο τρόπο το τη Μικροζυθοποιία Θεσσαλίας και τη μπίρα ΑΡΓΩ στο χώρο της υψηλής ελληνικής γαστρονομίας. Ανάμεσά τους η Ελένη Ψυχούλη, η Βίκυ Κουμάντου, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, ο Δημήτρης Αντωνόπουλος, ο Χρίστος Σιώμος, ο Αλέξανδρος Σεϊντάνης, κ.α

Argo Skarmoutsos

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το