Οικονομία

Η “Εξέλιξη” συμμετέχει στην Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου

Το Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη, μέλος του Ομίλου Τράπεζας Πειραιώς, συμμετέχει και φέτος στην εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου, που θα διαρκέσει από 4 έως 11 Μαρτίου, προσφέροντας έκπτωση 25% στα δίδακτρα των εκπαιδευτικών προγραμμάτων της e-Academy (για 10 θέσεις ανά πρόγραμμα):
• Digital Marketing Practitioner
Το πρόγραμμα ξεκινάει στις 13 Μαρτίου και περιλαμβάνει 90 ώρες διδασκαλίας σε αίθουσα, 25 ώρες eLearning και το 2ήμερο digicamp.
• e-Commerce Project Manager

Το πρόγραμμα ξεκινάει στις 18 Μαρτίου και περιλαμβάνει 55 ώρες διδασκαλίας σε αίθουσα, 25 ώρες Digital Marketing e-Learning και Strategy case studies.
Η Ακαδημίας Ηλεκτρονικής Επιχειρηματικότητας e-Academy, πραγματοποιείται σε συνεργασία με την eSkills Center by Convert Group και την ακαδημαϊκή επιμέλεια έχει ο Παναγιώτης Γκεζερλής, CEO της Convert Group.
Η εβδομάδα ηλεκτρονικού εμπορίου, που διοργανώθηκε για πρώτη φορά το 2013 από τον Ελληνικό Σύνδεσμο Ηλεκτρονικού Εμπορίου (GR.EC.A), τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή και έχει ως κύριο στόχο την προτροπή του καταναλωτικού κοινού να “βιώσει” την online αγοραστική εμπειρία.
Περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα της “Εξέλιξης” στο www.excelixi.org

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το