Αθλητισμός

Η κλήρωση των μπαράζ ανόδου για την Γ’ Εθνική

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για τα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική, με τον πρωταθλητή της ΕΠΣ Θεσσαλίας, που όπως φαίνεται θα είναι ο Ολυμπιακός Βόλου, να έχει σχετικά δύσκολο πρόγραμμα. Φυσικά οι «ερυθρόλευκοι» αποτελούν το μεγάλο όνομα του 4ου ομίλου και όπως και να ήρθε η σειρά των αγώνων, το αν θα πανηγυρίσουν την άνοδο θα εξαρτηθεί από τη δική τους απόδοση στους αγώνες.

Ο Ολυμπιακός, εφόσον φυσικά οριστικοποιηθεί η ανάδειξή του ως πρωταθλητή ΕΠΣΘ, θα κληθεί να αντιμετωπίσει εκτός έδρας τους πρωταθλητές Καρδίτσας (Ατρόμητος Παλαμά ή Αστέρας), Λάρισας (Ανθούπολη) και Τρικάλων (Διγενής ή Βράχος Καστρακίου ή Μετέωρα), ενώ θα υποδεχθεί τους πρωταθλητές Φθιώτιδας (Μαλεσίνα), Κοζάνης (ΠΑΟΚ Κοίλων ή Άρδασσα) και Γρεβενών (προπορεύεται το Νεοχώρι).

Η πρεμιέρα του 4ου ομίλου ορίστηκε για τις 12 Μαΐου, με τους Βολιώτες να παίζουν εκτός με τον πρωταθλητή Καρδίτσας. Το συγκεκριμένο γκρουπ  ξεκινά αργότερα από τα υπόλοιπα επτά (που αρχίζουν στις 28 Απριλίου), με τη σχετική απόφαση να ανακοινώνεται μόλις χθες. Η διαφοροποίηση που αφορά τον 4ο όμιλο έχει να κάνει με την κακοκαιρία του περασμένου Σεπτεμβρίου η οποία είχε ως αποτέλεσμα να καθυστερήσει η έναρξη των πρωταθλημάτων στην Καρδίτσα.

Ο Ολυμπιακός εκπροσωπήθηκε στην κλήρωση από τον Γιάννη Παπαδόπουλο. Το πρωτάθλημα διεξάγεται σε έναν γύρο και γι’ αυτό σε περίπτωση ισοβαθμίας πρώτο κριτήριο είναι η συνολική διαφορά τερμάτων. Την άνοδο θα πάρουν οι τρεις πρώτες ομάδες κάθε ομίλου (συνολικά 24). Το πρόγραμμα στο 4ο γκρουπ είναι το εξής:

 

1η αγων. (12/5)
Τρίκαλα-Λάρισα
Καρδίτσα-Θεσσαλία
Φθιώτιδα-Κοζάνη
Ρεπό: Γρεβενά

 

2η αγων. (15/5)
Κοζάνη-Τρίκαλα
Θεσσαλία-Φθιώτιδα
Γρεβενά-Καρδίτσα
Ρεπό: Λάρισα

 

3η αγων. (19/5)
Φθιώτιδα-Καρδίτσα
Λάρισα-Θεσσαλία
Γρεβενά-Τρίκαλα
Ρεπό: Κοζάνη

 

4η αγων. (26/5)
Τρίκαλα-Θεσσαλία
Κοζάνη-Γρεβενά
Φθιώτιδα-Λάρισα
Ρεπό: Καρδίτσα

 

5η αγων. (29/5)
Τρίκαλα-Φθιώτιδα
Καρδίτσα-Κοζάνη
Λάρισα-Γρεβενά
Ρεπό: Θεσσαλία

 

6η αγων. (2/6)
Λάρισα-Καρδίτσα
Γρεβενά-Φθιώτιδα
Θεσσαλία-Κοζάνη
Ρεπό: Τρίκαλα

 

7η αγων. (8/6)
Θεσσαλία-Γρεβενά
Κοζάνη-Λάρισα
Καρδίτσα-Τρίκαλα
Ρεπό: Φθιώτιδα

Προηγούμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το