Κατηγορίες: Τοπικά

Εκδήλωση για την κατάταξη των τουριστικών καταλυμάτων

Ενημερωτική εκδήλωση σχετικά με το νέο νομοθετικό πλαίσιο για την κατάταξη των τουριστικών καταλυμάτων σε κατηγορίες αστέρων και κλειδιών διοργανώνεται αύριο Τρίτη 19 Ιανουαρίου και ώρες 11:00-15:00 στο ξενοδοχείο «Valis Resort Hotel», στην Αγριά Βόλου από την «TUV AUSTRIA HELLAS».
Ειδικότερα το θέμα της εκδήλωσης είναι «Κατάταξη των τουριστικών καταλυμάτων σε κατηγορίες αστέρων και κλειδιών: Νομικό, κανονιστικό και εφαρμοστικό πλαίσιο».
Η «TUV AUSTRIA HELLAS» με την πολυετή εμπειρία και καταξίωση στον τομέα των υπηρεσιών επιθεώρησης, πιστοποίησης και τεχνικών ελέγχων σε ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων, είναι από τους πρώτους φορείς, που διαπιστεύτηκε από το Εθνικό Συμβούλιο Διαπίστευσης (Αρ. Πιστ. Ε.ΣΥ.Δ.:49-5) για τις υπηρεσίες κατάταξης ξενοδοχειακών επιχειρήσεων και επιχειρήσεων ενοικιαζόμενων-επιπλωμένων δωματίων-διαμερισμάτων σε κατηγορίες αστέρων και κλειδιών και καταχωρήθηκε ως αναγνωρισμένος φορέας στο Διαδικτυακό Μητρώο Φορέων του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας για τη διενέργεια επιθεωρήσεων κατάταξης καταλυμάτων.
Σκοποί της εκδήλωσης ουσιαστική κατανόηση του ισχύοντος σχετικού νομοθετικού, κανονιστικού και εφαρμοστικού πλαισίου, ο προσδιορισμός του ρόλου των διαπιστευμένων φορέων στην διαδικασία για την κατάταξη των τουριστικών καταλυμάτων σε κατηγορίες αστέρων και κλειδιών, η συμβολή στην ανάδειξη και αναβάθμιση του τουριστικού τομέα της χώρας μας, καθώς και στη διατήρηση της εμπιστοσύνης των τουριστών στο ελληνικό τουριστικό προϊόν. Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη. Για την επιβεβαίωση της συμμετοχής, και λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων, αποστείλετε τη δήλωση συμμετοχής στο φαξ: 2310 941105 ή καλέστε στο 2310 941100 (TUV AUSTRIA HELLAS/Παράρτημα Θεσσαλονίκης κ. Πηνελόπη Παυλίδου).

Share

Πρόσφατα άρθρα

«Δυνατή η εξάλειψη ρατσισμού, αν η κοινωνία συνειδητοποιήσει πως στερεότυπα και διαχωριστικές γραμμές εμποδίζουν την ευημερία»

Της Βασιλικής Μελισσουργού, MSc (Δ.Π.Μ.) φιλολόγου του 3ου Γ.Ε.Λ. Βόλου Συζήτηση μέσα στη σχολική αίθουσα…

28 Ιανουαρίου 2024

Ιστορίες με τις λέξεις – Μήτρα και matrix

Της Αντιγόνης Σδρόλια Η μήτηρ, της μητρός. Μια λέξει οιονεί αρχετυπική. Πρωτοελληνική, αφού απαντά ήδη…

28 Ιανουαρίου 2024

Σάκης Αρναούτογλου: Προσοχή, πυκνές μπόρες χιονιού σε Μαγνησία, Αττική, Βοιωτία, και Εύβοια

Ο χειμώνας είναι εδώ και θα μας το θυμίσει εκ νέου από την Κυριακή και…

28 Ιανουαρίου 2024

Ενισχύθηκε με Πέτσα ο Ρήγας Φεραίος

Στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου ο Ρήγας Φεραίος απέκτησε τον Νίκο Πέτσα. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής…

28 Ιανουαρίου 2024

Bόλος: Συνελήφθη για κατοχή κάνναβης 172 γραμμαρίων

Συνελήφθη σήμερα τις μεταμεσονύχτιες ώρες στον Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας…

28 Ιανουαρίου 2024

Σοκ στη Νίκη: “Έφυγε” η σύζυγος του αρχηγού Παύλου Κυριακίδη

Μια πολύ θλιβερή είδηση προκάλεσε σοκ στις τάξεις της Νίκης. Η σύζυγος του Παύλου Κυριακίδη…

28 Ιανουαρίου 2024