Αθλητισμός

Η… ατραξιόν του Ευρωμπάσκετ Εφήβων – Ο μικρός Γιώργος κλέβει την παράσταση “Θ”

Σ18 Φ4 ΔΙΣΤ

Είθισται στις μεγάλες διοργανώσεις να υπάρχει μία μασκότ στο γήπεδο, προκειμένου να ξεσηκώνει τους φιλάθλους. Το Ευρωμπάσκετ Εφήβων, που διεξάγεται στο Βόλο, μπορεί επίσημα να μη διαθέτει μασκότ, αλλά σε κάθε αγώνα της Εθνικής υπάρχει κάποιος που παίζει αυτό το ρόλο μέσα από την καρδιά του.

Ο λόγος για τον Γιώργο Παπαθεοδώρου, τον 6χρονο γιο του ομοσπονδιακού προπονητή, ο οποίος δίνει τη δική του παράσταση στην εξέδρα. Παρακολουθεί με πάθος κάθε αγώνα της ελληνικής ομάδας, φωνάζει με ένταση υπέρ της, ενώ συχνά είναι εκείνος που παίζει το τύμπανο δίνοντας ρυθμό στους φιλάθλους.
Όλοι πια στο κλειστό της Ν. Ιωνίας τον γνωρίζουν καλά, ενώ κι εκείνος δείχνει να το διασκεδάζει με την ψυχή του. Ο δαιμόνιος αυτός μπόμπιρας έχει μπει για τα καλά στις καρδιές όλων μας και αποτελεί την ψυχή της κερκίδας. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι αποτέλεσε και το γούρι της Εθνικής στο Μουντομπάσκετ Εφήβων πριν λίγο διάστημα στην Κρήτη, όπου κι εκεί ήταν ιδιαίτερα αγαπητός.
Ο μπαμπάς, λοιπόν, αγωνίζεται να οδηγήσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στα ημιτελικά του Ευρωμπάσκετ και ο γιος δίνει τη δική του «μάχη» από την εξέδρα για την εμψύχωση των διεθνών μας. Η οικογένεια Παπαθεοδώρου επί τω έργω…

Σ18 Φ2 ΔΙΣΤ

Σ18 Φ3 ΔΙΣΤ

Σ18 Φ5 ΤΡΙΣΤ

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το