Ελλάδα

Η απίστευτη αγγελία για babysitter στην Θεσσαλονίκη – Ενα κατεβατό με απαιτήσεις για 550 ευρώ

Μια απίστευτη αγγελία για babysitter στη Θεσσαλονίκη κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του Διαδικτύου και φυσικά έχει προκαλέσει πολλά γέλια.
Ο λόγος; Οι γονείς ενός μπέμπη μόλις 4 μηνών ζητούν σε ένα ολόκληρο κατεβατό, από την υποψήφια babysitter όχι μόνο να φροντίζει το μωρό για 12 ώρες καθημερινά αλλά να κάνει και λίγο από όλα. Και ο μισθός; Μόλις 550 ευρώ!

Η αγγελία γράφει:
«Babysitter για ένα παιδί ηλικίας 4 μηνών, Θεσσαλονίκη

Αναζητούμε βοήθεια για φύλαξη του μπέμπη μας από το πρωί στις 9:00 μέχρι περίπου τις 21:00 το βράδυ.
Ανάλογα με το πρόγραμμα της εργασίας μας το βράδυ μπορεί να αποδεσμεύεστε και νωρίτερα από τις 21:00, αλλά όχι κάθε μέρα.

Ένα βράδυ την εβδομάδα θα θέλαμε να μένετε μέχρι τις 00:00 με 01:00 για να έχουμε μία βραδινή έξοδο με τον σύζυγο και σε περίπτωση που αρρωστήσω εγώ ή το μωρό ή αν είμαι πολύ εξαντλημένη από το ξενύχτι να κοιμηθείτε από κανένα βράδυ μαζί του.

Όσον αφορά την εργασία, θα θέλαμε να απασχολείτε σε προτεραιότητα το παιδί. Όταν αυτό κοιμάται ή υπάρχει δυνατότητα θα θέλαμε να βάζετε πλυντήριο με τα ρούχα τα δικά μας και του παιδιού, να σιδερώνετε τα ρούχα του μωρού, να μας μαγειρεύετε ένα φαγητό και λίγο να συμμαζεύετε το σπίτι, έτσι ώστε να μην είναι χάλια με πεταμένα παιχνίδια από εδώ και από εκεί όταν θα γυρνάμε.

Καθαριότητα χώρου δεν χρειαζόμαστε, ίσως λίγο σκούπα ή σφουγγάρισμα όταν ο μικρός αρχίσει να μπουσουλάει και θα κυλιέται συνέχεια στα πατώματα. Το σπίτι μας βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Σάββατο και Κυριακή δεν χρειαζόμαστε βοήθεια, κατ΄ εξαίρεση και πάντα σε συννενόηση εφόσον χρειαστούμε κάτι, θα το κανονίζουμε».

Πηγή: iefimerida

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το