Τοπικά

Η A-team Volos σε θεατρικό δρώμενο ενάντια στο Trafficking

Η ομάδα του A-team Volos θα συμμετάσχει στο Θεατρικό δρώμενο που προγραμματίζει ο Σοροπτιμιστικός Όμιλος Βόλου « Θέτις», με τίτλο «#Trafficking: Με τα μάτια του θύματος».
Στις 29 Νοεμβρίου στις 19:30μμ στον «Ελέφαντα» θα στηθεί μια θεατρική σκηνή, με θέμα την ιστορία της Χόουπ. “Θα δούμε μέσα από τα μάτια της το πως ένας ελεύθερος άνθρωπος καταλήγει να πωλείται σαν δούλος” αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Η Α21 είναι μια διεθνής, μη κερδοσκοπική οργάνωση που δραστηριοποιείται ενάντια στην εμπορία ανθρώπων (human trafficking) από το 2008. Στην Ελλάδα, η Α21 παρέχει φροντίδα σε θύματα trafficking, με προγράμματα αποκατάστασης από το τραύμα και επανένταξης στην κοινωνία καθώς και με εκπαιδευτικά προγράμματα και δράσεις ενημέρωσης με σκοπό την πρόληψη του φαινομένου. Από το 2012, με πρωτοβουλία της Α21 λειτουργεί η 24ωρη τηλεφωνική Γραμμή Πληροφόρησης για την Εμπορία Ανθρώπων 1109, η οποία δέχεται ανώνυμες ή επώνυμες καταγγελίες 24/7 για ύποπτα περιστατικά που, σε συνεργασία με τις αρχές, οδηγούν συχνά στον εντοπισμό θυμάτων trafficking.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το