Τοπικά

H Επιτροπή Αγώνα Πολιτών στη διαμαρτυρία κατά της καύσης σκουπιδιών έξω από το Δημαρχείο

Το Σάββατο στις 29 Μαΐου η Επιτροπή Αγώνα Πολιτών Βόλου θα συμμετάσχει στην Πανελλαδική μέρα δράσης ενάντια στην καύση σκουπιδιών και στο εργοστάσιο SRF, στις 12:00 στο Δημαρχείο Βόλου. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση. Η ζωή μας είναι μία και δεν την χαρίζουμε σε καμία πολυεθνική και σε κανέναν από τους ντόπιους υπηρέτες της.
H Επιτροπή συμμετέχει με άλλες 10 τουλάχιστον πόλεις και 18 τουλάχιστον ομάδες στο 7 for earth project, μια πρωτοβουλία του 7 for Earth Γιαννιτσών, που θα γίνει από τις 1-6 Ιουνίου και προγραμματίζει δράσεις για το περιβάλλον και την ανάδειξη περιβαλλοντικών ζητημάτων. Εκπροσωπώντας τον Βόλο, η Επιτροπή θα αναδείξει και θα επικεντρωθεί στην καύση σκουπιδιών και στις ενέργειες που μπορούν να την αποτρέψουν. Θα ανακοινωθεί σύντομα το πρόγραμμα και θα γίνει κάλεσμα για συμμετοχή των πολιτών στις δράσεις. Όποιος πολίτης επιθυμεί να συμμετέχει στην οργάνωση μπορεί να δηλώσει στέλνοντας στο [email protected] ή στη σελίδα @epitropiAgona Volou. Οι δράσεις θα ανεβαίνουν και στη σελίδα του 7forearth: https://bit.ly/2Qf63F1
Τέλος, η συμμετοχή μας στις παραπάνω δράσεις, όπως και το ζήτημα της προσφυγής και πώς θα διατεθούν τα χρήματα από το crowd funding θα συζητηθούν στην Ανοιχτή Συνέλευση την Τετάρτη 19 Μάη».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το