Ελλάδα

Γυναικοκτονία στο Ηράκλειο: Προθεσμία έλαβε ο 39χρονος

Την ερχόμενη Τρίτη (20/2) αναμένεται απολογηθεί ο 39χρονος δράστης τής γυναικοκτονίας της 29χρονης συντρόφου του στο Ηράκλειο.

«Παίζαμε με το όπλο» φέρεται να υποστήριξε, ενώπιον των Αρχών, συμπληρώνοντας πως «έγινε κατά λάθος, το όπλο είχε ασφάλεια, αλλά εκπυρσοκρότησε».

Τι λένε γείτονες τού ζευγαριού
Οι γείτονες του ζευγαριού έχουν αναφέρει ότι τις τελευταίες εβδομάδες είχαν σημειωθεί έντονοι καυγάδες μεταξύ του ζευγαριού.

«Γνώριζα το ζευγάρι. Το 29χρονο θύμα ήταν ένα πολύ ευγενικό και χαμογελαστό κορίτσι. Ακούγαμε στη γειτονιά ότι είχε προβλήματα με τον 39χρονο δράστη. Εμείς στη γειτονιά δε θέλαμε να έχουμε σχέσεις με το ζευγάρι γιατί ο δράστης είχε απασχολήσει αρκετές φορές στο παρελθόν την Αστυνομία για ναρκωτικά. Πολλές φορές τον βλέπαμε μεθυσμένο να γυρίζει στο σπίτι που έμεναν μαζί με την σύντροφό του. Το ζευγάρι έμενε στον 2ο όροφο και πολλοί από την πολυκατοικία, εδώ και καιρό, ακούγαμε τους τσακωμούς. Κανείς από εμάς δεν μπορούσε να ξέρει τον λόγο για τον οποίο τσακώνονταν. Στη γειτονιά είμαστε όλοι συγκλονισμένοι, δεν περιμέναμε ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο, έχουμε πέσει από τα σύννεφα», είπε ένας από τους γείτονες του ζευγαριού στο Mega.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το